Det frække8 timer siden

Gør rent efter datterens gangbang

Bonnie Blue har lige dyrket sex med en masse britiske studerende. Mor Sarah er stolt
Bonnie Blue har taget sin mor med på knaldeturne.
Bonnie Blue har taget sin mor med på knaldeturne.
 Foto: instagram.com/bonnie_blue_xox/

Britiske Bonnie Blue har opnået kæmpe succes, rigdom og berømmelse, som jo er, hvad enhver mor drømmer om, at hendes afkom får.

Pornostjernernes onanirør

Men den 25-årige Blues har knaldet sig til tops, som jo vanligvis ikke er noget, en forælder drømmer om på sit barn vegne.

Mor Sarah var da også først ødelagt, da hun opdagede, at Bonnie lever af af knalde især unge studerende på alverdens ferieresorter. De sexsession filmes og sælges på Only Fans.

I en podcast, hvor Bonnie fortæller om sit seneste stunt - en turne på britiske universiteter for at gangbange studerende - er Sarah med. Her erkender moderen sit chok:

- Jeg var virkelig ked af det i starten. Det var bare et chok, for det var noget, jeg aldrig troede, hun ville gøre, siger Sarah, der dog nu bakker helt op om datterens sexkapader og er glad hendes vegne.

Sarah har været et aktivt medlem af reklamekampagnerne for Bonnies stunts, hvilket deres fælles optræden i podcasten er en del af.

- Det er bare var en del af hendes job. Jeg er stolt af hende. Jeg har ikke noget imod det.

At Bonnie Blue angiveligt har tjent mange millioner på meget kort tid, hjælper sikkert i den forbindelse.

Få større diller her

Gør rent

Mor Sarah har hjulpet med at lave Bonnies 'Bonk me and let me film it'-skilte, som er blevet vist rundt omkring i landet. Desuden var hun med til at dele flyers og kondomer ud til studerende forud for Bonnies studiestartskampagne på Nottingham Universitet i september.

Sarah gør også rent efter de mange gangbangs:

- Det er ret beskidt, hudredsvis af kondomer, snavset og vådt sengetøj og så videre, siger Sarah roligt.

Det er heller ikke småting, Bonnie kommer ud for i disse sexseancer. På spørgsmålet om, hvad der var mest mærkelige på denne turne, svarer hun:

- Jeg lavede en golden shower (urinsex, red.) - selvom jeg ikke vil kalde det sært. Jeg mener, hvis du gik på et onenightstand og gjorde det med vedkommende, er det jo stadig bare en tilfældig person. Og altså, de havde allerede svinet mig til deres væsker, så det skulle jo alligevel skylle af. Det var frækt, siger Bonnie til værternes store overraskelse.

MEGASALE: Spar 60 procent på sexlegetøj

De er også lidt overraskede over, at Bonnie slet ikke blev øm på sådan en turne med 158 mænd, men det er der en forklaring på:

- Nogle af dem er små, og nogle varer ikke mere end 10 sekunder, siger Bonnie, der også afslører, at det ikke kun var studerende:

- Jeg må indrømme, at nogle af fædrene og underviserne smuttede med, for de er stadig en del af et universitet, jeg diskriminerer ikke.

Sponsoreret indhold