RealityI går

Iskold luft mellem Mathias Bjørnhof og Rosa Hatting: - Jeg gider ikke kigge på hende

Der er dårlig stemning mellem Rosa Hatting og Mathias Bjørnhof. Tydeligvis så dårlig stemning, at Mathias ikke havde lyst til at glo på Rosa til Reality Awards' årlige halloweenfest
Der er iskold luft mellem reality-deltagerne Rosa Hatting og Mathias Bjørnhof.
Der er iskold luft mellem reality-deltagerne Rosa Hatting og Mathias Bjørnhof.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Rosa Hatting afviser alt

Beskydningerne er fløjet frem og tilbage mellem Mathias Bjørnhof og Rosa Hatting. De er nemlig dybt uenige om, hvad der er op og ned i deres relation.

Den dårlige stemning var heller ikke til at tage fejl af, da de begge mødte op til Reality Awards' årlige halloweenfest, der blev afholdt søndag på Bakken.

De smilte nemlig hverken til hinanden eller gav hinanden et lille forsoningskram.

Mathias Bjørnhof havde derfor næppe planer om at rede trådene ud med Rosa Hatting over middagen.

- Jeg gider jo ikke at se på hende, hvis jeg skal være helt ærlig, men det ved hun jo også godt, siger han og forsætter:

- Jeg føler, at der er blevet løjet om mange ting, men som mine venner siger, så har jeg en toxic type, fordi det ender altid galt.

Hele konflikten bunder ud i, at Rosa Hatting og Mathias Bjørnhoff er uenige om, hvorvidt de nogensinde har datet hinanden.

- Hun sagde, at jeg havde sagt nogle ting om os og vores relation, som ikke var sand. Men jeg har ikke løjet om noget.

Til SE og HØR har Rosa Hatting tidligere været ude og afvise alle de dating-rygter mellem dem, som hun mener, at Mathias Bjørnhof har sat i gang.

Løgn på løgn

På trods af flere måneder er passeret siden konflikten nåede sit højdepunkt, så lader det ikke til, at de to reality-deltagere har lagt dramaet bag sig.

I hvert fald ikke hvis man spørger Mathias Bjørnhof.

Han fortæller nemlig, at Rosa efterfølgende har haft travlt med at snakke om ham og deres konflikt til andre.

- Jeg var til "Vi elsker 90’erne", og der kom hun jo. Der fik jeg nogle ting at vide om, at hun skulle have sagt nogle ting. Og det ved jeg ikke, hvor kommer fra, siger han.

Hvad Rosa angiveligt skulle have sagt om Mathias, havde han dog ikke lyst til at løfte sløret for.

Men selv om Mathias ikke kan genkende Rosas udtalelser, så holder han stadig fast i sin opfattelse af deres - nu forliste - relation.

Sponsoreret indhold