Kendte18 timer siden

Mikkel Kessler sætter ord på sin vilde ”Vild med dans”-løn: - Ganske glimrende

Boksefyren Mikkel Kessler sætter nu flere ord på sin ”Vild med dans”-karriere – og ikke mindst historien om hans ”gigantiske løn” for at deltage
Mikkel Kessler fik fornøjelsen af Mille Funk - og en gigantisk løn - da han medvirkede i "Vild med dans" i 2019.
Mikkel Kessler fik fornøjelsen af Mille Funk - og en gigantisk løn - da han medvirkede i "Vild med dans" i 2019.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler efter exit: Vil danse med en anden

Han dansede sig hverken til finale eller førsteplads. Alligevel endte Mikkel Kessler med at stryge direkte ind på plads nummer ét, da han i 2019 medvirkede i ”Vild med dans”.

For boksemesteren var nemlig den, der fik den højeste løn – nogensinde – for at hoppe i danseskoene: Én million kroner for at medvirke og 50.000 kroner ekstra for hver uge, han var med.

Dengang var det ugebladet Her&Nu, der afslørede det gigantiske salær, men nu – fem år senere – sætter hovedpersonen så selv ord på sin ”glimrende løn”.

Det sker i hans nye selvbiografi, ”Mikkel Kessler – Uden parader”:

”Jeg forhandlede økonomien på plads og endte med at blive aflønnet ganske glimrende. Et ugeblad snusede op, at jeg fik omring en million kroner for at deltage. Det tal havde de ikke fra mig, for jeg havde accepteret en tavshedsklausul, der gjorde, at jeg ikke måtte udtale mig i detaljer om mit honorar”, skriver Mikkel Kessler i sin bog og tilføjer, at han ikke vidste, hvad de andre nydansere fik.

Mikkel Kessler og Mille Funk endte på en sjetteplads, da de medvirkede i "Vild med dans" i 2019.
Mikkel Kessler og Mille Funk endte på en sjetteplads, da de medvirkede i "Vild med dans" i 2019.
 Foto: Hanne Juul

”Nogen siger, jeg er den, der har fået det højeste honorar i "Vild med dans"-historien, men det har jeg ingen anelse om. Det eneste, jeg vidste, var, at jeg var fint tilfreds – og så fandt jeg hurtigt ud af, at der altså skulle arbejdes for pengene”.

Bokseren blev parret sammen med Mille Funk. De måtte nøjes med en samlet sjetteplads, hvilket Mikkel Kessler var ganske tilfreds – og det var ikke kun på grund af de gode penge:

”Og vigtigst af alt: Jeg endte foran Michael Maze, som jeg var i omdans med i program seks. Jeg fik mange sjove oplevelser og gode venskaber ud af min tid i programmet, men vigtigst af alt tog jeg derfra med håneretten over for Michael Maze. For tid og evighed vil jeg kunne sige til ham, at min jive vandt over hans cha-cha-cha.”

Sponsoreret indhold