Kendte14 timer siden

Khloé Kardashian indrømmer: - Jeg har brugt filler

Khloé Kardashian har på Snapchat fortalt sine mange følgere om, hvorfor hun har valgt at bruge filler i sit ansigt
Khloé Kardashian har fået lavet filler i ansigtet, efter hun led af en alvorlig sygdom.
Khloé Kardashian har fået lavet filler i ansigtet, efter hun led af en alvorlig sygdom.
 Foto: MEGA

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian anklaget for at have balleimplantater: Din fjollede gås!

Sidste år lagde Khloé Kardashian sig under kniven, da hun fik lavet filler i ansigtet - nu deler hun med sine mange følgere, hvorfor hun fik lavet indgrebet.

Og det er nok ikke helt, som man regner med - den nu 40-årige babe var nemlig nødt til at få lavet operationen, fordi hun tilbage i 2022 fik fjernet en hudkræfttumor i ansigtet, som efterlod hende med en fordybning.

Det skriver Page Six.

"Som resultat af operationen og tumoren, som min fantastiske læge fjernede, endte jeg med at få en fordybning i ansigtet," delte Kardashian-stjernen på Snapchat fredag.

Men Khloé kunne ikke få "udbedret skaden" med det samme, fortalte hun samtidig.

"Vi blev nødt til at sikre os, at det var medicinsk forsvarligt at få lavet indgrebet - jeg ventede 9 måneder, før jeg fik grønt lys af lægen," lød det blandt andet i de mange stories.

Kardashian Kollection Launch Party held at the Colony in Hollywood. 17 Aug 2011 Pictured: Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian and Kim Kardashian. Photo credit: Lumeimages / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA1020848_026.jpg) [Photo via Mega Agency]
Her ses Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian og Kim Kardashian på den røde løber tilbage i 2011.
 Foto: MEGA

Tilbage i oktober 2022 opfordrede Kardashian-søsteren sine mange følgere til at blive screenet for kræftfremkaldende modermærker.

I februar 2023 delte hun så et billede, hvor hun havde en bandage i ansigtet, hvilket en følger bemærkede og spurgte ind til.

"Jeg har fået fjernet en tumor fra mit ansigt, men jeg har det helt fint, tak," svarede hun dengang.

Ifølge den 40-årige tv-babe var det altså tumoren, der var årsagen til brugen af filleren - historien melder dog ikke noget om, hvorfor hun ellers har fået lavet sine mange skønhedsoperationer.

Sponsoreret indhold