Reality5 timer siden

Max presset Mette Sommer ignorerer lægerne: Jeg HADER det!

I sidste måned blev Mette Sommer mor for første gang efter en dramatisk fødsel, og efter det har "Bachelorette"-darlingen valgt at se bort fra lægernes befalinger
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Journalist: Nicklas Erik Lagerstorf Fotograf: Kaspar Wenstrup
 Video: Kaspar Wenstrup

- Jeg var ked af ikke at få ”den fulde oplevelse”, og at min krop bare ikke ville samarbejde, men jeg er lykkelig for at han nu ligger her på mit bryst, skrev sommer dengang om fødslen.

Fordi hun fødte ved kejsersnit, er Mette ligesom andre kvinder blevet rådet til at holde sig i ro og ikke dyrke sport. Det har hun dog valgt at ignorere.

- Da jeg for nogle dage siden valgte at løbe en tur, og da jeg fem dage efter mit kejsersnit gik en lille tur, fik jeg en del beskeder i min indbakke om, at jeg ikke må dyrke sport, før der er gået otte uger. Det sagde de også på hospitalet, men de sagde også “mærk efter”. Jeg har valgt at følge det sidste råd, skriver TV2-profilen i et nyt opslag på sin Instagram-profil.

Mette Sommer
Fødslen endte på dramatisk vis i et kejsersnit for Mette Sommer.
 Foto: Søren Jul Lamberth

De første dage efter kejsersnittet fulgte Mette lægernes råd og holdte sig i ro.

Men som dagene gik, og kroppen føltes bedre og bedre, valgte hun altså at bevæge sig mere og mere.

- I forhold til kejsersnittet så var jeg, de første dage, MAX presset og kunne ingenting, men for hver dag kunne jeg mere, og jeg gik i seng med tanken om, at jeg kunne mere i morgen. Jeg HADER at være immobil, slår Sommer fast.

Mettes altoverskyggende budskab er, at kvinder, som har stået i samme situation som hende skal mærke efter, lytte til deres krop og tage sine egne beslutinger derefter.

Det gør hun selv.

- Kroppe er forskellige, og jeg har alle dage passet på min og holdt den i god form med alle salgs sport (primært fodbold), styrketræning etc., og jeg tror, det kommer mig til gode nu. Jeg er ikke 100% helet og tilbage, men jeg bliver nødt til at være aktiv, ellers bliver jeg negativ, energiforladt og en dårligere udgave af mig selv, skriver Mette i opslaget.

Se det hele her:

Sponsoreret indhold