Kendte4 timer siden

Se billederne: Pivfrække Josephine Skriver er tilbage hos Victoria's Secret

Den danske stjernemodel Josephine Skriver har sammen med en lang række modelkollegaer gjort comeback på Victoria's Secrets catwalk

Josephine Skriver til Victoria's Secret Fashion Show 2024

LÆS OGSÅ: Josephine Skriver tryllebundet: - Åh, jeg er så forelsket

Den 31-årige Josephine Skriver fik for alvor fart på modelkarrieren, da hun i 2016 skrev under på en helt særlig modelkontrakt.

Hun kunne nemlig officielt blære sig med, at hun var blevet en af de famøse "engle" hos den amerikanske undertøjsvirksomhed Victoria's Secret.

Siden da er det blevet til adskillige ture ned ad den famøse catwalk til det årlige modeshow, hvor Victoria's Secret præsenterede deres smukke modeller - og selvfølgelig også noget undertøj.

Men i 2021 tog Secret-eventyret en drejning, da virksomheden besluttede sig for at følge med tiden.

Efter flere års pause kunne brandet så afsløre, at det populære catwalkshow ville gøre comeback i 2024. Et comeback, der altså fandt sted natten til onsdag dansk tid.

Her spankulerede en lang række af de mest ikoniske Victoria's Secret-modeller - heriblandt Heidi Klum, Kate Moss, Tyra Banks, Bella Hadid, Gigi Hadid og Irina Shayk - ned ad catwalken, og Josephine Skriver var naturligvis at finde blandt det fornemme selskab.

Du kan se alle billederne af Josephine Skriver fra årets Victoria's Secret-show i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold