Viralt5 timer siden

Mirakel-øjeblik: Her bliver han reddet efter 67 dage til havs

En 45-årig mand har mod alle odds overlevet 67 dage til havs. Da han for kort tid siden blev reddet, gjorde man dog et frygteligt fund: I båden lå hans døde bror og nevø, der ikke klarede de mange dage
En 45-årig mand har mod alle odds overlevet 67 dage til havs. Da han for kort tid siden blev reddet, gjorde man dog et frygteligt fund: I gummibåden lå hans døde bror og nevø, der ikke klarede de mange dage. 
En 45-årig mand har mod alle odds overlevet 67 dage til havs. Da han for kort tid siden blev reddet, gjorde man dog et frygteligt fund: I gummibåden lå hans døde bror og nevø, der ikke klarede de mange dage.
 Foto: Privat

Et fantastisk og uforståeligt – men desværre også frygteligt – mirakel indtraf for kort tid siden i det okhotske hav.

Her spottede et skib nemlig en oppustelig katamaran med en levende mand ombord i det oprørte hav.

Det viser sig nu, at manden – den 45-årige Mikhail Pichugin – har siddet fanget i den oppustelige katamaran de sidste 67 dage, efter motoren satte ud.

På ulykkeligvis overlevede mandens bror og nevø ikke de mange dage strandet til søs. Hans bror og nevø lå stadig døde i katamaranen, da den for kort tid siden blev lokaliseret.

Det skriver New York Post.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-10-16/Skaermbillede-2024-10-16-kl.-12.37.37.png
Den 45-årige Mikhail Pichugin sad fanget i den oppustelige katamaran de sidste 67 dage, efter motoren satte ud.
 Foto: Privat

Den russiske mand blev straks hejst op i sikkerhed på skibet, hvor det hurtigt stod klart, at hans tilstand var alvorlig. Han har ifølge mediet tabt sig mere end 50 kilo i løbet af de 67 dage, hvor han har opholdt sig på havet.

Trioen havde planer om en dagstur til Shantar Islands for at se på hvaler, da motoren på deres oppustelige katamaran satte ud. Dermed endte båden med at drive længere og længere til havs – og efter en måneds eftersøgning konkluderede de russiske myndigheder, at al håb om at finde trioen i live var ude.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-10-16/Skaermbillede-2024-10-16-kl.-12.37.46.png
45-årige Mikhail Pichugin bliver reddet i land.
 Foto: Privat

Men 45-årige Mikhail Pichugin overlevede altså mod alle odds.

Det er endnu uvist, hvordan han skaffede mad – og ikke mindst vand – under sit 67 dage lange mareridt.

Sponsoreret indhold