Reality7 timer siden

Kritikken hagler ned over "Landmand søger kærlighed": Nu reagerer TV2

Drømmedaten mellem landmanden Bianca Eisenhart og Sebastian udviklede sig til et mareridt, og nu er flere seere vrede over, at TV2 ikke har valgt at klippe scenen ud af programmet
Ifølge Bianca krummer hun tæer over at se scenen på tv.
Ifølge Bianca krummer hun tæer over at se scenen på tv.
 Foto: TV2

LÆS OGSÅ: Drama i "Landmand søger kærlighed": Nu har Bianca sagt undskyld til Sebastian

Det var ubehageligt for den unge landmand Bianca Eisenhart at se sin opførsel over for Sebastian, da de var til romantisk middag i "Landmand søger kærlighed" - og det var det tydeligvis også for mange af de trofaste seere, der sad klistret til skærmen.

Det fremgår i kommentarsporet på TV2 Nyhedernes egen Facebook-side. Her skriver flere brugere nemlig, at kanalen burde have klippet middagen ud af afsnittet.

"TV2 er gået over stregen her, de har ikke haft den fornødne hjælp til hende og Sebastian, der var ikke nogle professionelle til at tage hånd om de to unge mennesker," skriver en bruger på Facebook.

"TV2 hvad skulle det til for? I burde havde lukket den af, og ikke sendt noget af det der," skriver en anden bruger.

Det er ikke kun klipningen, som TV2 får kritik for, flere seere mener nemlig også, at TV2 burde have genovervejet Biancas deltagelse i programmet, i lyset af hendes psykiske diagnoser.

- Man er på ingen måde udelukket fra at deltage i TV2s programmer, fordi man har en diagnose. Rigtig mange mennesker lever med diagnoser, udfordringer eller har det svært i livet, og det er vigtigt, at også det afspejles på tv, og derfor skal der være plads til medvirkende som f.eks. Bianca, som andre unge kan spejle sig i, siger redaktør Mads Volck til SE og HØR, da vi foreholder ham kritikken på de sociale medier.

Vil ikke svare

SE og HØR har også spurgt redaktøren, om produktionen burde have grebet ind tidligere, og om daten overhovedet skulle have fundet sted.

Vi ønskede desuden svar på, om scenen kunne være undladt i programmet, og om man trækker det for langt for at få godt tv.

Produktionen har valgt ikke at svare på spørgsmålene.

Bianca undskylder

Bianca er selv enig i, at middagen var ubehagelig at se på, og efter programmet blev vist, har hun undskyldt sin opførsel til Sebastian.

- Det er enormt ubehageligt at sidde og se nu. Og det er mig selv, der er ubehagelig at se. Fordi jeg genkender den side af mig selv, men ikke for noget godt.

- I dag ville jeg ønske, at jeg havde trukket vejret og fået samtalen til at køre lidt mere venligt i stedet for så fjendsk, som jeg egentlig kørte den, sagde Bianca til SE og HØR efter afsnittet blev vist.

Også Sebastian har kommenteret på, at det var en ubehagelig middag.

- Det var meget intenst, jeg sad med hjertet helt oppe i halsen, siger Sebastian om samtalen med Bianca.

Sponsoreret indhold