Krimi5 timer siden

Kæresten tilstår skuddrabet på Janne Puhakka: - Han er knust

Ville Luoto, forsvarsadvokat for 66-årige Rolf Nordmo, fortæller, at Luoto er knust efter drabet på sin kæreste, den kun 29-årige "Forræder"-finalist Janne Puhakka
Janne Puhakka blev skudt og dræbt af sin kæreste i en lejlighed søndag.
Janne Puhakka blev skudt og dræbt af sin kæreste i en lejlighed søndag.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: "Forræder"-finalisten Janne Puhakka brutalt skudt af manden: Derfor skulle han dø

Den 66-årige drabssigtede nordmand Rolf Nordmo blev onsdag varetægtsfængslet, efter han tilstod skuddrabet på sin 29-årige finske kæreste, den tidligere ishockeyspiller og "Forræder"-finalist Janne Puhakka.

Rolf Nordmo blev ifølge flere norske medier - heriblandt Dagbladet - varetægtsfængslet efter et retsmøde i Espoo i Finland, hvor den drabssigtede ikke selv var til stede, men overværede retsmødet via et videolink.

En tolk og Rolf Nordmos forsvarsadvokat, Ville Luoto, var dog til stede under retsmødet, og advokaten fortalte til det norske medie på vegne af sin klient, at han ikke har det godt.

- Han (Rolf Nordmo, red.) er meget knust.

- Han har meget ondt af offeret, og ofrets familie og pårørende, lød det fra forsvarsadvokaten.

Ifølge politiet fandt drabet sted på en "brutal og grusom måde". Derudover mener ordensmagten, at drabet på 29-årige Janne Puhakka var planlagt, hvilket Rolf Nordmo har afvist via sin forsvarsadvokat.

- Det er vi ikke enige i, lød det fra forsvarsadvokaten, der ikke ville gå i flere detaljer om drabet.

66-årige Rolf Nordmo sidder nu i politiets varetægt, mens sagen bliver efterforsket.

29-årige Janne Puhakka blev fundet skudt og dræbt i en lejlighed søndag aften i Espoo, som ligger små 30 minutter fra den finske hovedstad, Helsinki.

Lejligheden ejede "Forræder"-finalisten sammen med kæresten, som nu har tilstået skuddrabet på ham.

Finsk politi mener, at den drabssigtede nordmand dræbte sin kæreste, eftersom der ikke længere var kærlighed tilbage i forholdet.

- Handlingen er udført overlagt og på en særdeles brutal og grusom måde, lød det i politiets pressemeddelelse om sagen, der har chokeret Finland.

Janne Puhakka skulle i denne uge have deltaget i finalen i den finske udgave af "Forræder".

Programmet er indtil videre aflyst.

Tv-kanalen Nelonen og produktionsselskabet bag ”Forræder” oplyser, at de er i chok over drabet på 29-årige Janne Puhakka.

Sponsoreret indhold