Kendte10 timer siden

Stéphanie Surrugue må undvære kæresten

Den garvede DR-vært bliver i Danmark, mens Lasse skal dække valg i USA
Stéphanie Surrugue
Stéphanie Surrugue må undvære sin elskede kæreste.
 Foto: Hanne Juul

Det kribler i Stéphanie Surrugues krop, når et valg nærmer sig i USA. Hun har tidligere boet i landet, men i år må hun blive hjemme i Danmark, mens hendes elskede, Lasse Engelbrecht, dækker amerikanernes valg.

- Jeg skal være vært på valgaftenen sammen med Lillian Gjerulf Kretz, men min min kæreste skal til USA, så jeg er ret misundelig, siger Stéphanie Surrugue.

Selv om hun ikke får lov at være i USA på valgaftenen, så trøster hun sig med, at valget kommer til at strække sig over en lang periode.

- Nu går mange og ser frem mod 5. november, men der har vi bare afsluttet en valghandling. Der kommer til at ske meget derefter også. Så jeg ser ind i et langt efterår og vinter, siger hun.

Stéphanie Surrugue og kæresten Lasse Engelbrecht.
Stéphanie Surrugue og kæresten Lasse Engelbrecht.
 Foto: Mikael Rieck

Hun ved endnu ikke, hvor lang tid, hun kommer til at undvære sin kæreste og kollega.

- Vi lever lidt i undtagelsestilstand. Han har allerede været væk et par gange, siger tv-værten.

Inden afrejse fik de sig en skøn aften i Imperial i København, hvor de så The Apprentice, som handler om Trump da han var ung og kickstartede sin karriere som boligspekulant i New York.

Som journalist vil Stéphanie Surrugue ikke svare på hendes egen politiske holdning.

- Jeg er ikke tilhænger af nogle, da jeg er journalist. Men Trump sikrer, jeg har noget at lave, og det vil jeg gerne takke Trump for, at jeg ikke bliver arbejdsløs lige foreløbig, siger DR-værten med et smil.

Sponsoreret indhold