Kendte7 timer siden

Rita Ora bryder sammen under koncert: Mindes Liam Payne

Dagen efter Liam Paynes dødsfald har Rita Ora givet koncert i Japan. Da hun til sidst skulle synge sangen ”For You”, som hun lavede med Payne, var tårerne svære at holde tilbage
Rita Ora og Liam Payne stod bag "Fifty Shades"-hittet "For You". Men de var også gode venner privat, og derfor var det en rørt Rita Ora, som torsdag sang "For You" under en koncert i Osaka i Japan.
Rita Ora og Liam Payne stod bag "Fifty Shades"-hittet "For You". Men de var også gode venner privat, og derfor var det en rørt Rita Ora, som torsdag sang "For You" under en koncert i Osaka i Japan.
 Foto: MEGA

LÆS OGSÅ: Her er det sidste billede af Liam Payne

I 2018 udgav Liam Payne, 31, og Rita Ora, 33, sangen ”For You” i forbindelse med filmen ”Fifty Shades Freed”.

De to sangere var foruden at være samarbejdspartnere også tætte venner privat.

Torsdag gav Rita Ora koncert i Osaka i Japan, og her mindede hun sin gode ven ved at afslutte koncerten med at synge ”For You”.

Og det var et tårevædet øjeblik for stjernen.

- Jeg kan ikke en gang synge det her lige nu. Kan I gøre det for mig, siger Rita Ora med knækket stemme.

Få sekunder efter kommer et billede af Liam Payne og Rita Ora op på skærmen bag sangeren, og her må hun sætte hænderne foran ansigtet.

Rita Ora afsluttede koncerten og forlod scenen efter sangen, og her fangede en tilskuer, at Ora kiggede dybt på billede af hende og Liam Payne på vej ud fra koncerten.

- Jeg er knust

På Instagram har Rita Ora torsdag eftermiddag dansk tid delt et opslag, hvor hun sætter ord på tabet.

- Jeg er knust. Han havde den venligste sjæl, som jeg aldrig vil glemme. Jeg elskede så meget at arbejde sammen med ham – han var bare en fornøjelse at være sammen med, på og uden for scenen.

Rita Ora har til opslaget også delt fem billeder af hende og Liam Payne sammen.

Her er der både billeder fra studiet, fra deres optræden i radioen sammen og fra ”For You”-musikvideoen.

- Den tragiske nyhed knuser mit hjerte. Jeg sender kærlighed og bønner til hans familie og elskede. Vores sang ”For You” har en helt anden betydning for mig nu. Hvil i fred.

Sponsoreret indhold