Kendte14 timer siden

Mystikken breder sig: To kvinder afhørt efter Liam Paynes død

Efterforskningen af Liam Paynes død er i fuld gang - Og sagen bliver stadig mere mystisk
Liam Payne er død i en alder af 31 år.
Liam Payne er død i en alder af 31 år.
 Foto: Tolga Akmen/AFP/Ritzau Scanpix

Onsdag aften dansk tid trak den tidligere One Direction-stjerne Liam Payne vejret for sidste gang.

Det skete, da han faldt ned fra et hotelværelse på tredje sal i den argentinske hovedstad, Buenos Aires.

Siden da har efterforskningen af hans alt for tidlige død været i fuld gang. En sag, som synes at blive mere og mere mystisk minut for minut.

Det sidste nye i sagen er, at to mystiske kvinder er blevet afhørt i sagen, som angiveligt skulle have været sammen med Liam Payne på sangerens hotelværelse stort set op til hans død.

Det var på dette hotel, at 31-årige Liam Payne styrtede i døden.
Det var på dette hotel, at 31-årige Liam Payne styrtede i døden.
 Foto: Luis Robayo/AFP/Ritzau Scanpix

Det kunne den argentinske journalist Mercedes Ninci fortælle i det argentinske TV-program "Mañanísima" torsdag. En udtalelse, som en lang række argentinske og internationale medier har vidererapporteret siden, herunder Mirror.

Fem afhørt allerede

De argentinske myndigheder har også været ude og sige, at der allerede er blevet afhørt fem vidner, hvoraf to af dem er kvinder. De sidste tre er ansatte på hotellet.

Ifølge Mercedes Ninci skulle de to kvinder være "hovedvidner" i sagen, ligesom de desuden også skulle være velkendte ansigter. Hun ønskede dog ikke at navngive kvinderne på live-tv, fortalte hun.

Billeder fra hotelværelset, hvor Liam Payne opholdt sig.
Billeder fra hotelværelset, hvor Liam Payne opholdt sig.
 Foto: Grby/Backgrid/Ritzau Scanpix

Myndighederne har desuden også fortalt, at der blev fundet stoffer og alkohol samt flere ødelagte ting, herunder et TV, på Liam Paynes hotelværelse efter hans død.

En oplysning, som umiddelbart synes at hænge sammen med det skræmmende 112-opkald, der er blevet lækket efter musikerens død. I opkaldet kan man høre en ansat på hotellet anmode politiet om hjælp til en gæst, der er påvirket af stoffer og alkohol, og som havde ødelagt nogle genstande på værelset.

Billeder fra hotelværelset, hvor Liam Payne opholdt sig.
Billeder fra hotelværelset, hvor Liam Payne opholdt sig.
 Foto: Grby/Backgrid/Ritzau Scanpix

Anklageren i sagen har allerede meddelt, at efterforskningen af dødsfaldet skal afgøre, om der var indblanding fra en tredjepart i de hændelser, som førte til Liam Paynes alt for tidlige og tragiske død.

"Tvivlsom død"

De argentinske myndigheder delte torsdag også en længere pressemeddelelse, hvor de skrev, at de havde kategoriseret Liam Paynes død som "tvivlsom", selvom "alt tyder på, at musikeren var alene, da faldet skete".

De mener desuden, at dødsfaldet kunne være sket i en tilstand af psykose som følge af stoffer.

Ifølge anklagemyndighedens rekonstruktion skete hændelsen kl. 17:07 i går. Da redningsholdet og politiet ankom, var Payne allerede faldet fra balkonen og døde på stedet som følge af sine alvorlige skader.

Billeder fra hotelværelset, hvor Liam Payne opholdt sig.
Politi og efterforskere undersøger hotellet, hvor Liam Payne blev fundet død.
 Foto: Tomas Cuesta/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge obduktionen havde Liam Payne 25 skader på kroppen, og alt tyder på, at den tidligere One Direction-stjerne døde som følge af kraniebrud.

Fra anklagemyndigheden blev det anført, at på grund af den stilling, liget blev fundet i, og skaderne fra faldet, antages det, at Payne ikke indtog en beskyttende stilling og muligvis faldt i en tilstand af semi- eller total bevidstløshed.

Sponsoreret indhold