Kendte11 timer siden

Louis Tomlinson sender rørende besked til Liam Payne: Vil være der for Bear

Kort efter One Direction sendte en fælles besked ud efter Liam Paynes død, har Louis Tomlinson delt sin egen hilsen. Og her fortæller han blandt andet, at onkel Louis vil passe på Liams søn Bear
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Mystikken breder sig: To kvinder afhørt efter Liam Paynes død

Torsdag aften brød One Direction tavsheden, da de på Instagram sendte en fælles udtalelse ud i forbindelse med Liam Paynes, 31, død.

- Vi er helt knuste over nyheden om Liams bortgang, skriver de blandt andet i opslaget.

Liam Paynes liv i billeder

Kort efter opslaget fra One Directions officielle Instagram-profil, valgte Harry Styles, 30, og Zayn Malik, 31, at dele et personligt opslag på deres profiler.

Det har også Louis Tomlinson, 32, gjort, og det opslag har fredag formiddag fået knap 13 millioner til at klikke ”like”.

- Jeg er utrolig ødelagt over at skrive det her, men i går mistede jeg en bror. Liam var en, som jeg så op til hver dag. Så positiv, sjov og venlig sjæl.

Tomlinson mødte Liam Payne første gang, da han var 18 år, og han var med det samme forbløffet over Paynes stemme, men med tiden fandt han også ud af, hvor god en person Liam Payne var.

- Liam var efter min mening den mest vitale del af One Direction. Hans erfarenhed fra en ung alder, hans perfekte pitch, hans tilstedeværelse på scene, hans gave for at skrive. Listen fortsætter. Tak for at forme os, Liam.

Håber du lytter med, Liam

Den sidste halvdel af opslaget fra Louis Tomlinson er en personlig besked til Liam, som han håber læser med fra et eller andet sted.

Her skriver Tomlinson, at han har været heldig over at have haft Liam Payne i sit liv.

- Jeg er så taknemmelig for, at vi blev endnu tættere efter bandet gik i opløsning, talte i telefon i flere timer, hvor vi så tilbage på de tusinder af fantastiske minder vi havde sammen. Det er en luksus, som jeg troede, jeg ville have med dig for livet. Jeg ville have elsket at dele scenen med dig igen, men sådan skulle det ikke være.

Mens Liam Payne følger de fire andre medlemmer af One Direction på Instagram, er det kun netop Louis Tomlinson, som følger Payne tilbage.

Det tætte venskab mellem Tomlinson og Payne betyder også, at Louis Tomlinson i opslaget sender en hilsen til Liam Payne om sønnen Bear.

- Jeg vil gerne have, at du ved, at hvis Bear nogensinde har brug for mig, vil jeg være den onkel, som han har brug for i sit liv, og fortælle ham historier om, hvor fantastisk hans far var.

- Jeg ville ønske, at jeg fik chancen for at sige farvel, og fortælle dig en sidste gang, hvor meget jeg elskede dig. Payno, min dreng, en af mine bedste venner, min bror, jeg elsker dig, ven. Sov godt.

Sponsoreret indhold