Kendte5 timer siden

Simon Cowell deler personligt brev til Liam Payne: Jeg er knust

Musikmogulen Simon Cowell har delt et gribende og personligt brev til afdøde Liam Payne
Musikmogulet Simon Cowell har delt et gribende og personligt brev til afdøde Liam Payne.
Musikmogulet Simon Cowell har delt et gribende og personligt brev til afdøde Liam Payne.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Se billedet: Politiet står klar – eskorterer Liam Paynes forældre ud af lufthavnen

Simon Cowell spillede en ganske særlig rolle, da Liam Payne – som en del af One Direction – strøg til tops over hele verden. Og derfor er musikmogulen da også knust over, at den 31-årige Liam Payne er død.

For kort tid siden har Simon Cowell så delt et både gribende og yderst personligt brev til den afdøde stjerne.

Heri skriver Simon Cowell, at hans hjerte er knust som følge af Liam Paynes alt for tidlige død, og at han nu føler sig tom indeni:

- Jeg ønsker, at du ved, hvor meget kærlighed og respekt jeg har for dig. Hver tåre, jeg har fældet, er et minde om dig.

- Det er så svært at sætte ord på lige nu. Jeg gik udenfor i dag, og jeg tænkte på alle de gange, vi havde sammen. Jeg ville fortælle dig, hvad jeg altid ville sige til de tusinder af mennesker, der altid spurgte mig. Hvordan er Liam? Og jeg ville fortælle dem, at du var venlig, sjov, sød, betænksom, talentfuld, ydmyg, fokuseret. Og hvor meget du elskede musik, skriver Simon Cowell i sin rørende hilsen.

Simon Cowell spillede en ganske særlig rolle, da Liam Payne – som en del af One Direction – strøg til tops over hele verden. 
Simon Cowell spillede en ganske særlig rolle, da Liam Payne – som en del af One Direction – strøg til tops over hele verden.
 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/Ritzau Scanpix

Simon Cowell vender også tilbage til dengang, hvor Liam Payne blot var 14 år og for første gang stillede op i ”X Factor”. Dengang gik den unge fyr dog ikke videre.

- Vi gav begge hinanden et løfte om, at vi ville mødes igen. Mange ville have givet op. Men det gjorde du ikke. Du kom tilbage, og inden for få måneder kendte hele verden Liam. Og du glemte aldrig fansene.

Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Simon Cowell, Harry Styles og Liam Payne.
Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Simon Cowell, Harry Styles og Liam Payne.
 Foto: Jonathan Hordle/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Musikmogulen afslører også, at han og Liam Payne mødtes sidste år.

- Ikke til et rigtigt møde, men bare for at sidde og snakke. Og vi mindedes alle de sjove tider, vi havde sammen. Og hvor stolt du var over at være far.

- Jeg har mødt din søn, Bear. Han har dit smil og det glimt i øjet, som du har. Og han vil være så stolt af alt det, du har opnået. Og hvordan du opnåede det. Jeg har altid tænkt på jer fem i bandet som brødre. Og når man læser deres beskeder i dag, er jeg sikker på, at I var det.

- Og nu, Liam, kan jeg se den effekt, du havde på så mange mennesker. Fordi du forlod os alt for tidligt. Hvil i fred, min ven. Og jeg sender min kærlighed, mine tanker og bønner til din familie, lyder det slutteligt fra Simon Cowell.

Simon Cowell var som bekendt manden, der skabte One Direction, efter boybandet endte som nummer tre i den britiske udgave af ”X Factor” i 2010. Derfor har han gennem alle år haft en tæt kontakt – både til Liam og Payne og de andre medlemmer af det britiske popband.

31-årige Liam Payne døde torsdag omkring klokken 17 lokal tid, da han styrtede i døden fra det såkaldte CasaSur Palermo Hotel i den argentinske hovedstad Buenos Aires.

Sangeren pådrog sig livstruende kvæstelser, og det stod klart, at han var død på stedet.

Stjernen blev tidligere i dag obduceret. Her oplyste de argentinske myndigheder, at Liam Payne pådrog sig skader både ”indvendigt og udvendigt”. Det er dog for tidligt at sige, om han var påvirket af enten stoffer eller alkohol, da han styrtede i døden.

Sponsoreret indhold