Kendte4 timer siden (opd. 4 timer siden)

Se klippet: Afslører Karsten Ree sandheden om ham og Gitte Peters her?

Bare gode venner - eller er der mere bag det fornyede "venskab" mellem Karsten Ree og Gitte Peters? Nu har han måske givet svaret

Karsten Ree med nyt dameselskab

LÆS OGSÅ: Karsten Rees flamme elsker kendte mænd

Hvor meget et par er Karsten Ree, 79, - tidligere "hr. Janni Ree" - og hans eks Gitte Peters, 58, faktisk? De seneste uger har offentligheden i småbidder fået indblik i, at noget er i gang.

Det skete første gang, da Karsten og Gitte mødte op til et offentligt event sammen. Dog med den klare besked til pressen om at "vi er bare gode venner".

Karsten Ree bliver nusset i nakken af Gitte Peters under interviewet om biler.
Karsten Ree bliver nusset i nakken af Gitte Peters under interviewet om biler.
 Foto: Skærmbillede

Og senest i en længere tv-reportage på YouTube-kanalen Granturismo Cars, hvor det mest handler om Karstens biler, men i virkeligheden også handler rigtigt meget om Gitte.

Undervejs hjemme i palæet i Hellerup er det nemlig Gitte, der meget hjemmevant løber rundt i baggrunden. Nærmest som om hun nu bor i huset og er Karstens nye "Janni".

Men i dagens udgave af sladdermagasinet "Det, vi taler om" på Podimo havde Ditte Okman vanen tro været skarp og gravet endnu dybere i netop det tv-klip.

Karsten Ree og Gitte Peters er meget tættere på hinanden, end offentligheden først fik indtryk af.
Karsten Ree og Gitte Peters er meget tættere på hinanden, end offentligheden først fik indtryk af.
 Foto: Martin Høien

Og hun havde sammen med sit hold fundet en meget afslørende ordudveksling mellem værten Joachim Stender og Karsten Ree:

- Jeg er på udkig efter en Polo, siger Karsten Ree undervejs. Han kunne nemlig aldrig finde på at udsætte sin ældre grønne Mercedes for sne.

- Det er mærkeligt, du kører i en Polo om vinteren. Det vil jeg stadig sige, svarer Joachim Stender tilbage om vintermodellen.

- Det er sgu underligt, mener Joachim.

Men Karsten Ree kan ikke se problemet. For det er ikke alene vinteren men også hans forhold til Gitte, der spiller ind i valget af en Polo, forklarer han:

- Jeg kommer inde i byen. Jeg kan ikke parkere, begynder han og afslører pludselig, at han overnatter i hendes lejlighed på Frederiksberg.

- Altså, Gitte bor inde i byen.

- Der bryder jeg mig da ikke om at parkere den grønne bil (hans Mercedes, red.) om natten, lyder det ærlige svar fra Karsten Ree.

Spørgsmålet er så, om han vil være mere large med bilvalget, når sommeren presser sig på, og Gitte måske inviterer på en overnatning eller to i hendes hyggelige sommerhus fra 2021 ganske tæt på Kalundborg?

Sponsoreret indhold