Kendte8 timer siden

Rasmus Andersen sorterer i sine følgere: Kun voksne får lov til at følge med

Den tidligere "Bachelorette"-deltager har taget et bevidst valg om kun at tillade følgere over 18 år på sin Instagram-profil, og det er der en hel særlig grund til
Derfor sorterer Rasmus Andersen følgere fra.
Derfor sorterer Rasmus Andersen følgere fra.
 Foto: Hanne Juul

Influenceren Rasmus Andersen har 66.000 trofaste følgere på Instagram, og de har alle én ting til fælles: De er over 18 år.

Det er ikke tilfældigt – den tidligere "Bachelorette"-deltager har nemlig bevidst frasorteret de yngre følgere.

For Rasmus er det vigtigt at være ærlig og autentisk. "Hvis man følger mig, skal man følge hele mig," siger han.

I et interview med SE og HØR afslører han med et glimt i øjet, at han nyder en cigaret til sin morgenkaffe og ikke er bleg for at tage et shot i ny og næ, og det skal alle ikke følge med i.

- Det er et bevidst valg. Det handler om, at jeg skulle kunne se mig selv i øjnene, når jeg lægger noget op. Jeg er et meget autentisk menneske, og jeg kan ikke lide af fremstå som noget, jeg ikke er.

Vil ikke bidrage

Ifølge Rasmus Andersen er hans profil alt andet en poleret, og det har han nu taget konsekvensen af - kun voksne får adgang til hans liv på Instagram.

Mange følgere på TikTok har lagt mærke til begrænsningen og spurgt, hvorfor de ikke længere kan følge ham.

Det samme gælder på Instagram, hvor han også har modtaget en strøm af henvendelser fra folk, der undrer sig over hans valg.

- Jeg har ikke lyst til at bidrage til hverken alkohol eller cigaretter på min Instagram.

Det sociale medie TikTok bruger han på sjov og ballade, hvor følgerne på Instagram bliver lukket tættere ind på Rasmus' liv.

- Jeg kan måske være med til at influere nogle influencere til at trykke 18+. Jeg kan kun tale for mig selv, men jeg synes, man har en forpligtelse overfor de mennesker, der følger med, siger Rasmus Andersen.

Sponsoreret indhold