Kendte7 timer siden

Anna Munch efter "Vild med dans": Det er grænseoverskridende

Influencer og nydanser Anna Munch kæmper med at vise nye sider af sig selv på dansegulvet, hvor både følsomhed og intimitet spiller en stor rolle
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Journalist: Nicklas Erik Lagerstorf Fotograf: Dan Mariegaard
 Video: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Kamal Hassan i kærlig hyldest af Mie: Sådan er vores forhold

"Vild med dans"-dommernes favoritpar, Anna og Eugen, holdt sig endnu engang i toppen af ranglisten efter femte afsnit af denne sæson.

Ugen har været både hård og grænseoverskridende for nydanseren og influenceren Anna Munch, som har arbejdet intenst med sin mentale forberedelse til fredagens dans, der tog alle tre dommere med storm.

– Jeg har aldrig danset før, så det føles lidt som at være med i "X Factor" uden at kunne synge. Denne uge har været særlig, fordi jeg har måtte vise en helt ny side af mig selv, som jeg ikke engang kendte. Det er som at springe ud i frit fald.

Anna og Eugen overraskede både seer og dommere med fredagens dans.
Anna og Eugen overraskede både seer og dommere med fredagens dans.
 Foto: Hanne Juul

Seerne fik fredag aften et nyt indblik i Annas personlighed, og netop denne sårbare side har hun været nervøs for at vise frem.

– Det er en meget følsom side, og dansen er intens. Vi kommer virkelig tæt på hinanden.

– Det er nyt og meget grænseoverskridende. Når man prøver noget ukendt, er det menneskeligt at pakke sig lidt ind. Men jeg har virkelig forsøgt at stikke brystet frem og kaste mig ud i det, griner Anna Munch.

Sponsoreret indhold