Krimi10 timer siden

Lisa Snyder idømt livstid: Hængte sine to børn i kælderen

Amerikanske Lisa Snyder er for kort tid siden blevet kendt skyldig i drabene på begge sine børn
Otteårige Connor og fireårige Brinley blev i september 2019 fundet hængt i deres hjem. Tre dage senere døde de begge på hospitalet.  
Otteårige Connor og fireårige Brinley blev i september 2019 fundet hængt i deres hjem. Tre dage senere døde de begge på hospitalet.
 Foto: Privat

Vi skal advare om voldsomme beskrivelser i denne artikel

Søndag blev der sat et foreløbigt punktum i en sag, der har sendt chokbølger gennem USA. Her blev den 41-årige Lisa Snyder idømt to gange livstid for de brutale drab på sine to børn, otteårige Connor og fireårige Brinley.

Lisa Snyder fortrak ikke en mine, da dommen blev læst højt, skriver det amerikanske medie NBC News.

Otteårige Connor og fireårige Brinley blev i september 2019 fundet hængt i den samme hundesnor i familiens kælder i Albany Township.

Moren, den 41-årige Lisa Snyder, hævdede dengang og nu, at det var hendes otteårige søn Connor, der havde begået drabet på sig selv og sin søster.

Ifølge moren var han så plaget af mørke tanker, at han først tog livet af sin fireårige søster og derefter sig selv.

Der var dog ingen, der tror på hendes historie – end ikke hendes eneste overlevende søn.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-09-24/Skaermbillede-2024-09-24-kl.-10.37.25.png
Lisa Snyder købte hundesnoren samme dag, som hendes børn blev hængt. Hun risikerer dødsstraf.
 Foto: WFMZ

For en måned siden vidnede sønnen, Owen Snyder, mod sin egen mor, og han fastholdt – ligesom politiet og anklagemyndigheden - at det var Lisa selv, der på grusom vis tog sin søn og datter og hængte dem i hundesnoren.

– Jeg ser hende ikke længere som min mor, fortalte 22-årige Owen Snyder fra vidneskranken.

Imens løb tårerne ned af Lisa Snyders kinder.

Det er altså eneste gang under retssagen, at den 41-årige kvinde har udvist følelser. På alle andre tidspunkter har hun siddet helt apatisk og kigget tomt ud i luften, mens anklageren har fremlagt det ene bevis efter det andet.

Samme apatiske fremtoning havde 41-årige Lisa Snyder, da hun søndag blev idømt livsvarigt fængsel for de uhyggelige drab.

Anklageren har under retssagen fremvist den træstol, som Lisa Snyder brugte, da hun hængte sine børn.

Anklageren har også dokumenteret, at Lisa Snyder forud for drabene på børnene foretog flere urovækkende søgninger på sin mobiltelefon.

Få dage før drabene brugte hun Google til at søge på ordene ”sådan hænger du dig selv”. Desuden viste hendes tv-historik, at hun havde set kriminalprogrammet ”Almost Got Away With It” i tiden op til forbrydelserne.

Anklageren gik først og fremmest efter dødsstraf til Lisa Snyder. Subsidiært ville anklageren arbejde på at få hende idømt livsvarigt fængsel. Og netop det sidste - fængsel på livstid - blev dommen til Lisa Snyder.

Sponsoreret indhold