Kendte5 timer siden

Adam Price takker for varme tanker efter Diez-bog og mediestorm

Oktober måned har været hektisk for Adam Price, der ufrivilligt fik delt intime dele af sit forhold til Katherine Diez
Adam Price beskriver tiden i oktober som en mediestorm, der dog har aftaget en del.
Adam Price beskriver tiden i oktober som en mediestorm, der dog har aftaget en del.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Adam Price: - Det bliver ekstremt voldsomt

Adam Price blev pludseligt kastet ud i en større mediestorm 1. oktober, da han blev en af hovedpersonerne i bogen "I egen barm".

Bogen er skrevet af ekskæresten Katherine Diez, som han forlod i begyndelsen af året, efter at en plagiatsag havde ramt hende.

Siden bogens udgivelse har tv-kokken og manuskriptforfatteren dog gjort det klart, at der kan komme et retsligt efterspil, da han mener, at bogen krænker hans privatliv.

Og noget kan tyde på, at der er folk, der er enige med ham.

I hvert fald har Adam Price ifølge eget udsagn fået så mange varme tanker fra folk, at han ikke kan nå at besvarer dem alle sammen.

Det skriver han i et opslag på sin Instagram-profil.

- Bare en stor tak for alle de utrolige fine og varme hilsner, jeg har fået i de seneste par uger.

- Mange flere end jeg kunne have drømt om fra så mange forskellige mennesker, der lige har sendt et par linjer, et smil eller et kram i anledningen af den mediestorm, der heldigvis har aftaget en del. Det har betydet utrolig meget, skriver Price blandt andet.

I "I egen barm" tager Katherine Diez læserne med ind i soveværelset i kendisparrets forhold, hvilket hun selv har følt var nødvendigt, for at "fortælle min historie", som hun har udtrykt det i DR-podcasten Genstart.

Der er ikke overraskende kold luft mellem Diez og Price i dag, hvilket for nylig blev tydeliggjort, da Adam Price slettede alle opslag med og om Diez på sin Instagram-profil.

Price følger heller ej sin tidligere flamme mere, men det har flere end 2000 andre brugere til gengæld valgt at gøre siden 1. oktober.

Katherine Diez og Adam Price nåede at være sammen i to år.

Sponsoreret indhold