Kendte21. oktober 2024 (opd. 21. oktober 2024)

Kendte bakker op: De støtter Adam Price

Manuskriptforfatter Adam Price får støtte fra kendisdanmark ovenpå den mediestorm, som ramte ham tidligere på måneden, da Katherine Diez udpenslede deres intime liv i sin bog
De står sammen - også i Adam' største krise.
De står sammen - også i Adam' største krise.
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: Adam Price rydder op: Sletter sporene af Katherine Diez

Det var et lidet flatterende billede, Katherine Diez tegnede af sin ekskæreste, den folkekære tv-kok og manuskriptforfatter Adam Price, i sin bog ”I egen barm”.

Ikke overraskende skabte de mange historier overskrifter i dagevis, og mens Adam udadtil blev ramt af en mediestorm, så blev han på de indre linjer ramt af en lovestorm.

I aftes takkede han således for alle de kærlige hilsner, som har fundet vej til hans indbakke i den forbindelse, i et opslag på Instagram.

Mindst iøjnefaldnede er det, at brormand James Price har liket opslaget, men han er bestemt ikke alene om at vise sin støtte til ”Borgen”-forfatteren.

Også skuespiller Charlotte Fich, popstjernerne Lene Nystrøm og Lars Ankerstjerne, multikunstner Simon Jul samt ”Basker”-vært Chano Jørgensen er blandt de kendte, som har liket opslaget.

Adam har tidligere sat ord på, hvor voldsomt det har været for ham og hans nærmeste at blive ramt af sådan en stormstyrke.

- Jeg har befundet mig i medierne, og jeg er relativt tykhudet, men der er børn, familie og kolleger, der bliver ramt af det her.

- Det skal jeg hilse at sige. At en mediestorm med den hastighed, det er ikke for børn, fortæller Adam Price i "Presselogen".

Sponsoreret indhold