Kendte12 timer siden

Nye anklager mod P. Diddy: Voldtog og druggede 13-årig

Endnu engang er der kommet nye anklager mod den skandaleramte rapper P. Diddy
Vilde anklager regner fortsat ned over Sean Combs.
Vilde anklager regner fortsat ned over Sean Combs.
 Foto: Steve Marcus/Reuters/Ritzau Scanpix

Det seneste år er gove anklager heglet ned over den amerikanske rapper P. Diddy, der bærer det borgerlige navn Sean Combs.

I september spidsede situationen sig så yderligere til, da Combs blev anholdt og varetægtsfængslet af de amerikanske myndigheder på baggrund af anklager om rufferi, menneskehandel og seksuelle overgreb.

Men nu er der altså endnu engang flere kvinder, som har valgt at sagsøge rapperen på baggrund af alvorlige beskyldninger om drugging, voldtægt og seksuelle krænkelser.

I alt er der således blevet indgivet syv nye søgsmål, hvoraf fem af dem er indgivet i delstaten Texas, men to kommer fra New York. Det skriver TMZ, der er i besiddelse af retsdokumenterne.

Det grelleste eksempel blandt de nye anklager stammer fra en anonym kvinde, som påstår, at hun tilbage i 2000 blev både drugget og voldtaget af P. Diddy i forbindelse med en efterfest efter MTV Video Music Awards.

På daværende tidspunkt var kvinden tretten år gammel.

Genkendte flere kendte personer

Ifølge kvindens forklaring, som står beskrevet i retsdokumenterne, var det en limosine-chauffør, der arbejdede for P. Diddy, som først tog fat i den dengang 13-årige pige.

En retstegning af Sean "Diddy" Combs i forbindelse med hans anholdelse i sidste måned.
En retstegning af Sean "Diddy" Combs i forbindelse med hans anholdelse i sidste måned.
 Foto: Jane Rosenberg/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge chaufføren skulle hun være "lige det, som Diddy ledte efter", og derfor blev hun inviteret med til Bad Boy Records' efterfest, som blev afholdt af P. Diddy, som er ejer og direktør af pladeselskabet.

Da hun ankom til festen, skulle pigen angiveligt være blevet bedt om at skrive under på en såkaldt NDA (Non disclosure agreement, red.), som på dansk kaldes en tavshedserklæring.

Kvinden fortæller desuden i retsdokumenterne, at hun kunne genkende en lang række kendte mennesker til festen.

Voldtaget af to

Ifølge kvinden krævede det kun én drink, før hun blev ør i hovedet og var nødt til at lægge sig ned i et soveværelse i huset, hvor efterfesten blev afholdt.

Kvinden forklarer, at der gik lidt tid, før P. Diddy og to andre kendte mennesker, en mand og en kvinde som unavngivne i søgsmålet, kom ind til hende.

Sean Combs har fem børn samt to adoptivbørn. Her er han afbilledet med ekskonen Kim Porter og noget af deres sammenbragte familie. Kim Porter døde i 2018 af en lungebetændelse.
Sean Combs har fem børn samt to adoptivbørn. Her er han afbilledet med ekskonen Kim Porter og noget af deres sammenbragte familie. Kim Porter døde i 2018 af en lungebetændelse.
 Foto: MEGA

Hun påstår herefter, at den mandlige kendis skulle have revet tøjet af hende og voldtaget hende, hvorefter P. Diddy skulle have voldtaget hende.

Efter voldtægterne lykkedes det pigen at undslippe huset.

Afviser det pure

P. Diddy har hele vejen igennem afvist alle anklager mod ham.

Og det forholder sig ikke anderledes i forhold til de syv nye anklager, der nu har set dagens lys. I en udtalelse siger hans forsvarsadvokat således:

"Hr. Combs og hans juridiske team har fuld tiltro til fakta, deres juridiske forsvar og integriteten af den juridiske proces. I retten vil sandheden komme frem: At Hr. Combs aldrig har voldtaget nok - hverken voksen eller mindreårig, mand eller kvinde."

Udover den påståede voldtægt mod den 13-årige pige, er tre af de andre søgsmål indgivet fra henholdsvis en forretningsmand, en personlig træner og en musikartist. De påstår alle tre at være blevet voldtaget af Diddy i 2022.

Sponsoreret indhold