Krimi9 timer siden

Dansk fitnesscoach skal i retten: Slag i ansigt, skub ned ad trapper og smadret iPhone

Fitnesscoachen er blandt andet tiltalt for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter efter straffeloven. Anklagemyndigheden har nedlagt påstand om fængselsstraf til den 28-årige
Fitnesscoachen tager i denne uge plads på anklagebænken i Retten på Frederiksberg.
Fitnesscoachen tager i denne uge plads på anklagebænken i Retten på Frederiksberg.
 Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

TIP OS ANONYMT: Kender du mere til sagen? Skriv en fortrolig mail til journalisten på saad@sh.dk

LÆS OGSÅ: Tv-kendis kidnappet og mishandlet foran sin søn: - Du skal dø i nat

Det er voldsomme anklager, som anklagemyndigheden hos Københavns Politi rejser mod en 28-årig dansk fitnesscoach, der til dagligt er personlig træner og deler guldkorn om kost og træning ud på sociale medier som Instagram, hvor han har en stor følgerskare.

Fitnesscoachen og influenceren er nemlig tiltalt i en voldssag og skal i denne uge møde op i Retten på Frederiksberg, hvor en dommer skal afgøre, om han skal idømmes en fængselsstraf.

Det fremgår af anklageskriftet, som SE og HØR er i besiddelse af.

Helt konkret er fitnesscoachen tiltalt under tre forhold, som stammer tilbage fra en decemberdag sidste år.

Den 28-årige har ifølge politiet i en opgang ud for en lejlighed i hovedstadsområdet skubbet et offer ned ad adskillige trapper, så offeret til sidst lå på stueetagen.

Politiet mener også, at fitnesscoachen under episoden slog offeret flere gange med knyttet hånd i ansigtet og på kroppen.

Den 28-årige er tiltalt ved Retten på Frederiksberg.
Den 28-årige er tiltalt ved Retten på Frederiksberg.
 Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Ifølge anklagemyndigheden har influenceren på samme tid og sted også skubbet et andet offer flere gange i brystkassen, hvilket medførte, at offeret væltede baglæns og ramte væggen.

Den 28-årige tog også offerets telefon og kastede den i gulvet og trampede på telefonen, så den gik i stykker, mener politiet.

SE og HØR har været i kontakt med fitnesscoachens forsvarsadvokat Frederikke Ormstrup Madsen for at høre, hvordan hendes klient forholder sig til sagen.

Advokaten oplyser dog, at hun ikke har nogen kommentarer til sagen.

Influenceren er tiltalt for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter efter straffelovens paragraf 245, som straffes med fængsel i op til seks år.

Derudover er den 28-årige tiltalt for vold efter straffelovens paragraf 244 og hærværk efter straffelovens paragraf 291.

SE og HØR følger sagen.

Sponsoreret indhold