Streaming7 timer siden

Patricia Thyberg indrømmer: Jeg spyttede i hans surdej

Kærlighedens veje er uransagelige. Det står klart i det nye Viaplay-program "Tobias og Patricia – Kærlighed i kaos"
Tobias Hamann og Patricia Thyberg blev kærester i 2022. Sidenhen er de blevet både husejere og forældre for allerførste gang. 
Tobias Hamann og Patricia Thyberg blev kærester i 2022. Sidenhen er de blevet både husejere og forældre for allerførste gang.
 Foto: Viaplay

LÆS OGSÅ: Er lige blevet far: Nu udgiver Tobias Hamann ny bog

Der gik ikke længe, efter Tobias Hamann i 2022 flyttede ind hos Patricia Thyberg på Vesterbro, før influencerparret blev kærester.

Men vejen dertil var alligevel ikke helt uden bump, for bageentusiasten nåede da også at blive smidt på gaden for en kort stund.

Patricia Thyberg blev nemlig træt af hans ubeslutsomhed, og hun tog derfor alternative metoder i brug for at hævne sig.

Det fortæller parret i deres nye program "Tobias og Patricia – Kærlighed i kaos", hvor man følger dem gennem deres husprojekt, som netop har haft premiere.

- Jeg havde en surdej, som jeg havde haft i helt vildt mange år, da jeg flyttede ind hos Patricia, og jeg holdte den i live og alt sådan noget, lyder det fra Tobias Hamann, som fortsætter:

- Og så på et tidspunkt, da vi slog op i en kort periode, så døde den. Så mærkeligt.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-10-23/tobias-1.JPG
Influencerparret er i fuld gang med at renovere den arkitekttegnede villa ved Rungsted Kyst, som de købte tilbage i februar. Den rejse kan man følge i deres eget Viaplay-program "Tobias og Patricia – Kærlighed i kaos".
 Foto: Viaplay

Men surdejens endelige er der faktisk en ganske simpel forklaring på. Patricia Thyberg forklarer nemlig, at hun ud af afmagt valgte at spytte i kærestens højt elskede surdej.

- Det var en svær periode for mig og Toby. Vi var ikke blevet kærester endnu, og jeg var lidt ked af det og fik nok. Og det er så primitivt, men det jeg gjorde, det var, at jeg spyttede i hans surdej, lyder det fra podcastværten med et grin.

- Jeg har haft så dårlig samvittighed over det. Det var lavt af mig. Det er virkelig mobbeagtigt at spytte i en surdej, understreger Patricia Thyberg.

Parret endte som bekendt med at blive kærester, og efterfølgende har kærligheden mellem dem kun vokset sig større.

De er sidenhen blevet ejere af arkitekttegnet 60'er villa ved Rungsted Kyst, som de er i fuld gang med at renovere fra top til tå.

Og for godt en måned siden blev parret forældre for allerførste gang. De blev de til en lille dreng, der har fået navnet Franz.

"Tobias og Patricia – Kærlighed i kaos" kan ses på Viaplay og tirsdag klokken 21.00 på TV3.

Sponsoreret indhold