Krimi5 timer siden

Mand dømt for at banke kone og bror: Havde sex foran moren

En absurd sag fra Australien kostede i sidste uge en mand en fængselsstraf, efter han opdagede sin kone i at have sex med sin bror - foran hans egen mor
David McCulloch og Jacinta King da de blev lykkeligt gift for seks år siden - nu er manden blev dømt for at have banket sin kone og bror, efter han opdagede dem "midt i akten".
David McCulloch og Jacinta King da de blev lykkeligt gift for seks år siden - nu er manden blev dømt for at have banket sin kone og bror, efter han opdagede dem "midt i akten".
 Foto: Facebook

LÆS OGSÅ: Kendt fitnesscoach kærester med brors ekskone

Der findes familiedramaer. Og så findes der det, som McCulloch-familien gennemlevede tidligere på året.

28. marts ændrede den nu 41-årige David McCullochs liv sig dramatisk, da han efter flere ubesvarede opkald til sin kone besluttede sig for at finde ud af, hvad hun lavede.

Til mandens store overraskelse fandt han frem til sin kone på en nærtliggende parkeringsplads, hvor hans kone var i fuld færd med at have sex med hans egen bror i en bil.

Chokket må have været ekstra stort, da han så sin mor sidde i førersædet af bilen, mens konen og broren havde sex på bagsædet.

På trods af det tilsyneladende tætte forhold havde moren nemlig at kørt svigerdatteren hjem til sin ældste søn, Jamie McCulloch, som de samlede op og efterfølgende kørte til parkeringspladsen.

Hyggestunden mellem bror og kone fik David McCulloch til at reagere kraftigt.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-10-28/Jamie-McCulloch.jpg
Jamie McCulloch var åbenbart så glad for sin brors kone, at han endte med at hoppe i kanen med hende.
 Foto: Facebook

Ifølge retsdokumenter åbnede den nu dømte voldsmand bagdøren til bilen, hvorefter han - mens han råbte dødstrusler - begyndte at slå løs på broren, inden også konen blev slået flere gange i ansigtet.

Den forslåede bror forsøgte herefter at stikke af fra bilen, men det lykkedes David McCulloch at fange broren bevæbnet med en skovl, som han brugte til at slå løs på ham med, skriver DailyMail.

I forbindelse med det voldelige optrin forsøgte moren at blande sig, men hun blev ligeledes skubbet voldsomt væk af David McCulloch.

På trods af det voldsomme overfald endte broren og konen kun med mindre skader.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-10-28/Sue-McCulloch.jpg
Sue McCulloch, mor til David og Jamie McCulloch, var angiveligt tilskuer til det bizarre utroskab.
 Foto: Facebook

David McCulloch havde forud for den bizarre episode i marts været sammen med Jacinta King i 25 år - de har fire børn sammen og bor sammen med Davids mor, Sue McCulloch.

David McCulloch blev anholdt på stedet og taget med på stationen til afhøring.

"Min bror fortjente det," skulle han i den forbindelse have udtalt til en betjent.

Den 41-årige mand er nu idømt tre års fængsel ved Burnie Supreme Court i den nordlige del af staten Tasmania i Australien.

I retten lagde dommeren vægt på det vanvittige scenarie, som havde udspillet sig for David McCulloch.

- Det må have været meget ubehageligt at opdage din kone, bror og mors tillidsbrud, men det undskylder på ingen måder din efterfølgende adfærd.

Dommeren erkendte dog, at manden på ingen måder havde planlagt det voldsomme optrin på forhånd, men at han handlede i "sine følelsers vold".

Inden hun idømte manden tre års fængsel, lagde hun ligeledes vægt på, at broren ikke kom alvorligt til skade i forbindelse med de mange slag fra skovlen.

David McCulloch har siddet fængslet i sagen siden 7. maj - han kunne fredag forlade retten som en fri mand.

De resterende 18 måneders fængsel skal kun afsones, hvis han begår ny kriminalitet de næste to år.

Historien melder intet om familiens forhold efter det absurde drama.

Sponsoreret indhold