Reality4 timer siden

Ninos Oraha efter bruddet: - Jeg er glad

For fire måneder siden brød Ninos Oraha og kæresten Elife Kocak forlovelsen. Nu har parret fundet en god samværsordning for børnene, og "Robinson"-profilen er kommet ovenpå
Fire måneder efter bruddet er Ninos Oraha glad - og sætter børnene først.
Fire måneder efter bruddet er Ninos Oraha glad - og sætter børnene først.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Blev forlovet og fik endnu et barn: Nu går Ninos Oraha og Elife Kocak fra hinanden

Efter flere ugers rygter tog Ninos Oraha og Elife Kocak i weekenden bladet fra munden og bekræftede, at parret rigtig nok er gået fra hinanden.

"Robinson Ekspeditionen"-deltageren, der også er kendt som den ene halvdel af det forgangne Bronuts, var ellers tidligere i år på knæ for Elife, som han har to børn sammen med, men siden er det altså gået helt skævt for kærlighedsrelationen.

- Vi var nået til et punkt, hvor det ikke fungerede mellem os - og så blev vi enige om, at det var bedst sådan, forklarer Ninos Oraha til SE og HØR.

- Vi tog beslutningen, fordi det er vigtigt at være glad. Vi er bare vokset fra hinanden, tror jeg. Men vi er gode forældre sammen.

Han fortæller desuden, at parret brød forlovelsen allerede for tre-fire måneder siden, hvorefter han lukkede ned for sin Instagram-profil for at få noget ro på, indtil de begge var klar til at offentliggøre den store beslutning om at gå hver til sit.

- Jeg havde brug for at finde mig selv og brug for at vide, hvad jeg gerne ville, i takt med at det hele pludselig tog en drejning. Mest af alt for at være til stede for børnene. Der skulle sociale medier ikke fylde for meget.

- Nu er jeg kommet ovenpå, har lagt det med Elife bag mig og har fuld fokus på børnene. Det vigtigste er mine børn og mit forhold til Elife: At børnene ikke mærker det.

Har børnene to gange om ugen

Ninos Oraha understreger, at han ikke har lyst til at sige noget, der vil skade Elife eller forholdet til hende, fordi de to fortsat skal være forældre sammen til treårige Elia og lille Noël på godt syv måneder. Der er heller ikke hverken konflikter eller uvenskab at spore mellem de to.

- Vi har det godt sammen, og vi snakker godt sammen. Det er ikke en dans på røde roser, det har det ikke været under breakuppet, men vi har fundet ud af det sammen.

- Jeg kommer fra en barndom, hvor folk råber ad hinanden, og det har jeg aldrig været interesseret i, så vi har aldrig skændtes foran børnene.

Elife ventede Elia, da Ninos Oraha deltog i "Robinson Ekspeditionen". Her poserer parret til forpremieren i 2021.
Elife ventede Elia, da Ninos Oraha deltog i "Robinson Ekspeditionen". Her poserer parret til forpremieren i 2021.
 Foto: Mikael Rieck

For halvanden måned siden flyttede Ninos Oraha i en lejlighed i Åbyhøj kun fem minutter fra Elife og børnene. De skal nemlig blive boende sammen med deres mor, mens han har dem to dage om ugen.

Det er den ordning, der passer bedst med Ninos' arbejde, hvor han har døgnvagter som pædagog på et opholdssted, men vigtigst af alt med børnene, siger han:

- Jeg er ikke tilfreds (med at se dem så lidt, red.), men jeg er nødt til at finde ud af det med mit arbejde. Og Elife siger, at hvis jeg vil have dem en dag mere, så siger jeg bare til - det er ikke en fastlåst aftale. Jeg kunne aldrig finde på at lave en syv-syv-ordning, for så har de ikke et sted at bo, så bor de i en flyttekasse.

- Jeg ser dem stadig hele tiden, for jeg bor fem minutter derfra, og vi facetimer også hele tiden.

Inden bruddet var parret i gang med at bygge drømmehuset på en nyindkøbt grund, men ligesom brylluppet er også husprojektet nu aflyst. Til gengæld er Ninos allerede i gang med det næste.

- Jeg sælger grunden nu her, og så køber jeg et hus i Tilst, hvor jeg boede før, og renoverer det. Det er 10 minutter fra Elife og børnene, og jeg vil helst være tæt på. Det andet var 20 minutter derfra, men det var vores drøm.

Indtil da går livet sin gang i lejligheden i Åbyhøj, hvor der er kommet ro på efter bruddet.

- Elia elsker at være her, hun nyder det. Og et breakup er jo ikke nemt: Man føler både sorg og glæde i et forhold, og det har gjort ondt, selvfølgelig har det det. Men jeg er glad.

- Det vigtigste i det hele er børnene. For os begge. At de har det godt og trives.

Sponsoreret indhold