Streaming6 timer siden

Minigolf-ejeren om 3 kilos burgere: Ingen har endnu spist en hel

Iværksætter Simon Larsen fra TV2 dokumentaren ”Naboen fra helvede” fortæller til SE og HØR, hvorfor hans kæmpeburgere ikke er madspild
Der er en ordentlig satan af en burger, der diskes op med. 
Der er en ordentlig satan af en burger, der diskes op med.
 Foto: TV 2 DANMARK

I TV2’s ”Naboen fra helvede” møder man iværksætteren Simon Larsen, som ejer minigolfparken i Højby i Odsherred Kommune på Sjælland.

Og i minigolfparken serverer de burgere på imponerende 3,2 kilo.

- Det er ikke lykkedes nogen endnu at spise en hel burger. Men de får altid resterne med hjem, fortæller Simon Larsen til SE og HØR.

Løber munden i vand ved tanken om kæmpeburgeren, så skal man dog ikke regne med, man bare lige kan sætte tænderne i den, når man vil.

- Det er kun én dag om året, at man kan få denne her kæmpeburger hos os, fortæller Simon Larsen, der fik ideen til burgeren for mange år siden, og er glad for, at han har ført idéen ud i livet.

- Jeg er uddannet slagter, og jeg elsker selv kød. Der er mange kunder, der synes det er sjovt med sådan en stor burger, siger han.

Måske tænker du, er det ikke madspild at lave burgere på 3 kilo? Men det mener Simon ikke, at det er.

- Gæsterne får altid resterne med hjem, så det går ikke til spilde. Burgeren skal altid bestilles på forhånd, så det er ikke sådan, at vi står med en masse kilo kød, hvis ikke der kunder til kødet, fortæller han.

Sponsoreret indhold