Hollywood3. februar 2015

Lindsay Lohan sagsøger for kokainreplik

Den skandaleramte barnestjerne sagsøger TV-vært for anklage om kokainmisbrug
Lindsay Lohan og hendes mor har pudset advokater efter en TV-vært, der anklager dem for at tage kokain
Lindsay Lohan og hendes mor har pudset advokater efter en TV-vært, der anklager dem for at tage kokain



Hun har åbent fortalt om sin kamp mod alkoholmisbrug og også indrømmet at have prøvet kokain. Samtidig har den 28-årige barnestjerne Lindsay Lohan heller aldrig lagt skjul på, at hun har haft en til tider svær opvækst.

Men da en vært på Fox News sidste år lod en kommentar falde om, at hun har taget kokain sammen med sin mor, gik værten, i følge Lohan, langt over grænsen.

Derfor har mor og datter Lohan nu lagt sag an mod netværket, som de beskylder for at have tilsvinet deres navn og rygte. Det skriver magasinet E!.

LÆS OGSÅ: Lindsay Lohan trues med retssag

Kommentaren blev fremsagt af en af værterne på Fox-programmet "Hannity" Michelle Fields den 4. februar sidste år i forbindelse med en debat i kølvandet på skuespiller Philip Seymour Hoffmans tragiske død få dage tidligere.

I en paneldebat om, hvorvidt samme skæbne kunne overgå andre berømtheder med misbrugsproblemer, sagde Michelle Fields, at "Lindsays mor tager kokain sammen med hende".

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/246e2ddff4904d0a85e88149071fa847.jpg



Kommentaren fik dengang Lindsay og hendes mor Dina Lohans advokater til straks at bede netværket om at fjerne klippet og det tilhørende blogindlæg fra deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Lindsay Lohan: Derfor tog jeg i rehab

Det aktuelle sagsanlæg tager imidlertid udgangspunkt i den påstand, at mens Fox godt nok udsendte en officiel erklæring om, at påstanden ikke var verificeret på forhånd, fjernede de aldrig klippet fra nettet.

Lindsay og Dina Lohan vil derfor have kompensation og skadeserstatning ud fra påstanden om, at de lider "og fortsat vil lide svært mental og følelsesmæssigt overlast, forlegenhed og ydmygelse; svie og smerte; og økonomisk tab, herunder tab af indkomst, show- og skuespilkontrakter, som vil mindske deres nuværende og fremtidige indkomst og økonomiske muligheder", står der i sagsakterne ifølge E!.

LÆS OGSÅ: Så mange har Lindsay Lohan været sammen med

Advokat Mark Jay Heller bekræftede i dag, ifølge magasinet, at han sammen med advokat David J. Hernandez har indgivet søgsmål på vegne af Lindsay og Dina Lohan for kommentaren, som var "upassende og på chokerende vis fremsatte en entydig påstand som fakta", når den faktisk var "falsk".

Sponsoreret indhold