Nyheder27. november 2009

Helena Christensen: Nøgen trekant

Find billederne her, hvor den 40-årige danske supermodel smider alt tøjet sammen med kollegerne Claudia Schiffer og Eva Herzigova
Helena poserer nøgen sammen med sine berømte supermodelkolleger i det nye i-D Magazine
Helena poserer nøgen sammen med sine berømte supermodelkolleger i det nye i-D Magazine
 Foto: All Over

Når 3 af de allerstørste navne på modelhimlen smider tøjet og kælent lader sig fotografere sammen, så rykker det på internettet.

Det er, hvad der er sket, efter det britiske avantgarde-blad i-D Magazine satte de tre "aldrende" supermodeller, Helena Christensen, Claudia Schiffer og Eva Herzigova, stævne. Fotografen Kayt Jones ville have dem til at vise, at alder ikke er skæmmende. Tværtimod.

- Tiden gør os smukkere, som Kayt Jones siger det.

For den 40-årige danske supermodel Helena Christensen, som i øvrigt aldrig har været bleg for at smide tøjet, var mødet med sine 2 lige så berømte kolleger en behagelig oplevelse.

- De 2 er virkelig cool. Og de er så smukke. Jeg tror på, at skønheden også kommer indefra - og fra hvad man har mellem ørerne. Både Claudia og Eva er rigtig godt skruet sammen. De er kloge, siger hun til i-D Magazine.

Selv om bladet naturligvis håber at kunne sælge godt på at vise de tre skønheder nøgne, så er der mange, som sparer udgiften og ser billederne på internettet. Straks efter at bladet var kommet på gaden, var billederne kopieret og lagt ud. Blandt mange andre steder kan de ses her.


Sponsoreret indhold