Kendte26. marts 2015

Uha da da:’Fifty Shades’-par i HED sex-leg på museum

Se de lumre billeder: Nu er den gal, igen igen igen
Af af

Uha da da:’Fifty Shades’-par i HED sex-leg på museum



Det kan godt være, at anmeldelserne af den længe ventede 'Fifty Shades of Grey'-film har været ret så lunkne. Men det betyder nu ikke, at den erotiske film ikke kan gøre det hedt for andre.

Først kom det nemlig frem, at et norsk par havde haft det hedt under en biograf-tur i den norske by Tromsø. Så meddelte en biograf i Sinaloa i det nordlige Mexico om 'hed aktivitet' i biografsæderne.

Og nu er den gal igen - denne gang på et museum i Las Vegas. Her kunne et forelsket og liderligt par ikke holde snitterne fra hinanden, efter at de ifølge kilder havde brugt timer på at se flere erotiske film; blandt andre succes-filmen 'Fifty Shades of Grey'.

LÆS OGSÅ: Så er den gal igen: Kvinde onanerede til 'Fifty Shades of Grey'

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e5696144f8f44588b90935cf3b34f8de.jpg



- Skal vi hygge skat. Der er alligevel ingen på museet! (Du kan se endnu flere billeder af parret i bunden af denne artikel)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1d6e966954b445f7af6b6177fb4a647e.jpg



Den rigtige Mr. Grey sammen med den rigtige 'Anastasia Steele - se billeder af museum-parrets elskov i bunden af denne artikel (Foto: AOP)


Parret havde nydt udstillingerne på Harry Mohney's Erotic Heritage Museum i begyndelsen af marts, men da lukketid nærmede sig, havde parret ikke travlt med at forlade museet.

De havde stedet lyst til at nyde mere tid på museet - og endnu mere tid med hinanden.

Parret besluttede derfor at gemme sig for personalet og krøb først frem igen, da dørene var låst, lyset slukket, og museet tomt.... eller næsten tomt.

LÆS OGSÅ: Hedt! Par hyggede til 'Fifty Shades of Grey'-film

For parret havde nok ikke overvejet de talrige kameraer rundt omkring på museet, som bliver ved med at filme, når stedet lukker.

Så mens parret afprøvede den ene hede stilling efter den anden (ganske givet inspireret af den eotiske film med Mr. Grey og Anastasia Steele), sørgede kameraerne troligt for at forevige elskoven - til stor morskab for vagterne, der først efter noget tid besluttede sig for at afsløre det sex-hungrende par.

LÆS OGSÅ: Så fræk er den nye 'Fifty Shades of Grey'-trailer

Om parret har fået besked på at holde sig væk fra museet og blive nær en dobbeltseng, melder historien desværre intet om.

Se billeder af parrets hygge-/hyppetur på museet her:

Sponsoreret indhold