Hollywood31. maj 2014

Twillight-Skuespiller hader auditions

Hvis du vil være en succesfuld skuespiller, er det helt essentielt, at du kan finde ud af at gå til en audition. Det kan Pattingson ikke.
Robert_Pattinson bryder sig bestemt ikke om auditions.
Robert_Pattinson bryder sig bestemt ikke om auditions.
 Foto: All Over

Men det kan skuespilleren Robert Pattinson ikke. Han hader faktisk auditions, fordi han bliver voldsomt nervøs, når han skal vise, hvad han kan.

- Jeg hader at gå til auditions. Jeg kan virkelig ikke finde ud af det. Jeg bliver bange, og så får jeg det frygteligt efterfølgende, siger Twilight-stjernen til The Hollywood Reporter.

LÆS OGSÅ: Ellen DeGeneres pizzabud får stjernestatus efter Oscar-levering

Faktisk var Pattinsons frygt for auditions lige ved at få ham til at droppe skuespillet helt, efter hans første Hollywood-audition gik galt.

- Jeg kunne manuskriptet ud og ind, og jeg troede, at jeg vidste præcis, hvad jeg havde gang i. Men så kom jeg ind og kiksede fuldstændig. Jeg kan huske, at jeg bagefter sagde til min familie: "Jeg er færdig. Jeg kan ikke klare, at den her branche er så nervepirrende", siger den 28-årige englænder.

LÆS OGSÅ: Seth MacFarlane afslørede dansk Oscar-nominering

Men skuespilleren gav som bekendt ikke op, og han kan nu kalde sig for verdenskendt. Han har efterhånden vænnet sig til livet som superstjerne.

- Nu har det stået på i så lang tid, at jeg ikke engang kan huske, hvordan mit liv var før, siger Pattinson.


Newspaq

Sponsoreret indhold