Hollywood13. juli 2008

Angelina Jolie: Har født en dreng og en pige

Det celebre Hollywood-par er blevet forældre igen
Angelina Jolie er blevet mor til tvillinger
Angelina Jolie er blevet mor til tvillinger
 Foto: All Over

Skuespillerparret Angelina Jolie og Brad Pitt er blevet forældre igen. De har natten til søndag udviddet deres børneflok fra fire til fem små poder.

Det blev en af hvert køn, og de to nyfødte har allerede fået navnene: Knox Leon og Vivienne Marcheline. Drengen vejer 2281 gram mens søster er en smule mindre med sine 2267 gram.

Børnene kom til verden med kejsersnit, selvom det var Angelinas store ønske at få lov til at føde naturligt. Da hun fødte datteren to-årige Shiloh fik hun også kejsersnit til skuespillerens store skuffelse.

Fødselslægen bekræfter at både forældre og ørn har det godt. Fødslen blev rykket frem af "medicinske grunde" har lægen fortalt.

Sandheden om indlæggelsen

På trods af Angelina Jolies brændende ønske om at føde naturligt, var hun allerede for længst blevet advaret imod, at der var stor risiko for, at tvillingerne ville komme til verden med kejsersnit.

Angelina bar nemlig tvillingerne "for højt", og det var årsagen til, at hun lod sig indlægge på hospitalet i Nice allerede den 29. juni.

At bære et foster for højt betyder, at barnet endnu ikke har lagt sig i fødselsposition. Det kan være farligt i tilfælde af, at vandet går, blandt andet fordi navlestrengen kan falde ned i fødselskanalen og afskære barnets ilt-tilførsel.

Det var den risiko, der fik Angelina til at sig indlægge. Hvis det skulle ske, ville lægerne nemlig gribe ind med et akut kejsersnit omgående.

Om det var årsagen til, at fødslen blev fremrykket vides dog ikke.

Sponsoreret indhold