Hollywood16. december 2008

Britney Spears: Mere populær end Barack Obama

Sangeren giver den nyvalgte amerikanske præsident baghjul i hjemlandet
Britney Spears er mere omtalt end Barack Obama
Britney Spears er mere omtalt end Barack Obama
 Foto: All Over

På trods af det meget omtalte præsidentvalg og hele valgkampagnen, der har kørt hele året i USA, er det Britney Spears, som har været nævnt flest gange.

Den 27-årige sanger har netop fået førstepladsen i omtale og dækning gennem hele 2008 af det amerikanske TV-show "Entertainment Tonight", mens Barack Obama måtte nøjes med en 4. plads.

- Fra et historisk valg til overraskende brud, spirende romancer og kæmpe comebacks må man sige, at 2008 var et bemærkelsesværdigt år for nyheder om stjernerne, forklarer en medarbejder på TV-showet.

Britney, som i løbet af året har kæmpet med at få styr på sit liv oven på 2007, hvor hun fik en offentlig nedtur, barberede sig skaldet og mistede forældremyndigheden over sine to sønner til eksmanden Kevin Federline, er skrapt forfulgt af nummer to på listen - den amerikanske milliardær og talkshowvært Oprah Winfrey.

Oprah Winfrey har ellers hevet nogle gevaldige overskrifter med sig i løbet af 2008. Hendes vægt er som sædvanelig røget eksplosivt i vejret, der har været rygter om en lesbisk affære mellem hende og veninden Gayle, og så var der jo lige skandalen i Afrika, hvor det viste sig, at flere elever på den pigeskole, som hun har stiftet, blev seksuelt misbrugt af en lærer.

Her er den fulde liste over de kendte, som har været nævnt og vist flest gange i 2008.

1. Britney Spears
2. Oprah Winfrey
3. Brad Pitt
4. Barack Obama
5. Angelina Jolie
6. George Clooney
7. Tom Cruise
8. Donny Osmond
9. Jennifer Aniston
10. Julianne Hough
11. Hillary Clinton
12. Marie Osmond
13. Miley Cyrus
14. Madonna
15. Katie Holmes
16. John McCain
17. America Ferrera
18. Michelle Obama
19. Will Smith
20. Valerie Bertinelli

Sponsoreret indhold