Hollywood12. maj 2014

Apple vil betale milliarder for hovedtelefoner

Rapperen Dr. Dre kan sælge sit isenkram for en uhørt sum til gigantfirmaet
https://imgix.seoghoer.dk/media/0a03da407094448da861c554f860cb0f.jpg
 foto: All Over

Det lader ikke til, at den amerikanske rapper Dr. Dre vil sælge rettighederne til sine kendte hovedtelefoner "Beats" for en sølle kurv med æbler.

Han ligger nemlig i forhandlinger med elektronikgiganten Apple om et salg, der kan indbringe rapperen svimlende 17 milliarder kroner. Det skriver Financial Times.

LÆS OGSÅ: Rihanna og Eminem tager på fælles Tourné

Dr. Dre ejer firmaet Beats Electronics sammen med musikproduceren Jummy Iovine. Firmaet producerer hovedtelefonerne Beats, som man også ser på mange unge menneskers hoveder her i Danmark - og udbyder desuden en internet-musiktjeneste.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/de8dda3ca0c24ebc83aee613953c04a6.jpg


Dr. Dre - med det rigtige navn Andre Young - får råd til mange guldkæder, hvis han sælger firmaet til Apple (foto: All Over)

Apple har nu sat sig for at købe hele molevitten, især fordi de har brug for nye ideer og produkter i en branche, hvor de selv har indrømmet, at konkurrencen er blevet hårdere for dem.

LÆS OGSÅ: Model sagsøger 50 Cent for cyber-sviner

Men i virkeligheden falder æblet ikke langt fra stammen, når Apple forsøger at købe Beats Electronics. For Dr. Dre og Iovine opfandt faktisk hovedtelefonerne Beats, fordi de synes, at hovedtelefonerne, der hører med til iPods og iPhones, er for dårlige.

Siden da er deres hovedtelefoner gået hen og blevet meget kendte verden over. Dels fordi de ser smarte ud, men også fordi lyden er blevet rost for at være ganske god.

LÆS OGSÅ: Puff Daddy bliver doktor

Flere amerikanske medier meddeler, at den store handel vil gå igennem i denne uge.

Sponsoreret indhold