Hollywood1. februar 2017

Kim og North på tøsetur

Kim Kardashian gav datteren et skud kultur
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_og_north.jpg
 Foto: All Over Press)
Som mor, så datter. Både Kim Kardashian og hendes lille datter North er vilde med tøj og North ser ud til at have arvet sin mors hang til mode.
De så begge tjekkede ud, da de tirsdag aften var inde at se 'Svanesøen' i New York City. Kim var helt i blåt og havde støvler på fra ægtemandens kollektion, mens North var i et meget gult outfit, hvor Kanye havde designet flere af beklædningsgenstandene.
Det så dog ikke ud til, at North var specielt forhippet på at komme ind til 'Svanesøen'. Rent faktisk så hun temmelig utilfreds ud, men det kan jo også skyldes de mange fotografer, der gerne ville have billeder af mor og datter. Kim Kardashian var i oktober sidste år udsat for røveri i Paris og var i mange uger efter helt passiv både på de sociale medier og i offentligheden.
Oven i det røg Kanye West ned med et regulært sammenbrud, så familien var noget vingeskudt i sidste del af 2016. Men efter nytår har både Kim og Kanye genoptaget deres tidligere så aktive liv, og forleden var Kim sågar politisk aktiv med et hip til Donald Trump i forbindelse med hans omstridte indrejseforbud. Se galleri med Kim og North herunder:

Kim Kardashian og North til Swan Lake, januar 2017

Sponsoreret indhold