Paradise Hotel9. maj 2020

”Paradise”-babe smider tøjet

I realityprogrammet ”Mit Paradiso Liv” kunne vi se Emilie Hoffmann glædeligt smide kludene i et hot shoot med M! – nu viser hun endelig godterne frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emilie_hoffman_m.jpg
 Foto: Mikkel Laumann/M!

”Paradise Hotel”-baben Emilie Hoffmann var måske ikke stemplet som den mest sexede eller fremtrædende af pigerne i det populære realityprogram.

Men trods at være stemplet som ”den søde lille pige” på luksusresortet, som ikke kunne tage sine egne beslutninger uden hendes partner Jonas ved sin side, ja så er det bestemt ikke det, hun viser os nu.

https://imgix.seoghoer.dk/emilie_hoffman_m_2.jpg
 Foto: Mikkel Laumann/M!

Emilie er bestemt ikke ked af at vise sig frem. Foto: Mikkel Laumann/M!

Hun har nemlig altid været lidt af en bandit, da hun var yngre, fortæller hun i et interview med magasinet M!

- Jeg har prøvet en masse grænser af, fortæller hun, men at hun i dag er glad for at være landet ret stabilt på benene som bare 22-årig.

- Jeg har været uddannet i næsten to år, har egen bil og har indtil for nylig boet i min egen lejlighed, lyder det fra ”Paradise”-baben der i dag bor sammen med sin kæreste Casper Balo, der også var med i ”Paradise Hotel”.

Og selvom den blonde skønhed endnu kun er 22 år gammel, så drømmer hun allerede om, at hun og kæresten inden for de næste år venter sig en lille en, mens hun karrieremæssigt håber på at lave sit eget undertøjsmærke.

Så måske vi har mere bar hud i vente?

Se resten af billederne fra det hotte shoot hos M!

Sponsoreret indhold