Kendte20. august 2020

Rapper Megan Thee Stallion skudt: Nu viser hun såret frem

Den amerikanske rapper Megan Thee Stallion blev for nyligt ramt af skud i foden. Nu viser hun resultatet frem på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/848014.jpg
 Foto: MEGA

Den 25-årige "WAP"-rapper Megan Thee Stallion viser nu sin skudramte fod frem på Instagram. Det sker efter hitrapperen adskillige gange med skudt tilbage i midten af juli.

Efter nyheden om, at Megan Thee Stallion skulle være blevet skudt begyndte adskillige rygter og jokes at sprede sig på nettet, og det er blandt andet en af årsagerne til, at hun nu har valgt at dele et billede af såret på sin fod.

- Hvad jeg har lært om størstedelen af folk på sociale medier er, at I allesammen bedre kan lide at høre dårlige nyheder før gode nyheder, at en løgn spredes hurtigere end sandheden, og at I virkelig tror på det lort, som I finder på, lyder det fra rapperen.

- Jeg blev ramt på bagsiden af foden, da jeg blev skudt, forklarer hun, fordi flere i løbet af de seneste par uger har påstået, at hun faktisk slet ikke er blevet skudt.

- Hvorfor skulle jeg lyve om at blive skudt?

Rapperen forklarer desuden, at hun fik fjernet sine sting fra operationen for mere end to uger siden og er oppe at gå igen.

Kort efter skudepisoden meldte Megan Thee Stallion også klart ud, at hun følte sig forrådt af sine venner, efter flere tog skudepisoden som lidt af en joke og ikke forstod alvoren i, at hun var blevet ramt.

Megan Thee Stallion har senest toppet hitlisterne i samarbejde med rapper Cardi B med nummeret "WAP", der blandt andet fik en del kritisk omtale efter deres brug af en helt særlig realitystjerne.

Sponsoreret indhold