Krimi15. november 2020

51-årig mor har født sit eget barnebarn

Den 51-årige Julie Loving tilbød at være rugemor for sin datter, da hun ikke selv havde mulighed for at blive gravid. Nu har hun født sit barnebarn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/51-aarig_mor_foeder_barnebarn.jpg
 Foto: Instagram

Tilbage i juni måned kunne Good Morning America afsløre, at den 51-årige Julie Loving havde givet sin datter og svigersøn den nok allerstørste gave.

Hun havde nemlig tilbudt datteren, at hun kunne være parrets rugemor, da datteren, Breanna Lockwood, 29, ikke selv var i stand til at gennemføre en graviditet.

Og nu har moren, Julie Loving altså født sit eget barnebarn.

Det afslører både datteren på sin Instagram-profil.

- Velkommen til verden, starter Breanna Lockwood et længere skriv til det første billede af hende og manden Aarons nybagte datter.

- Briar Juliette Lockwood, født den 2/11 2020 og hun har allerede fyldt vores hjerter med så meget glæde!! Min mor var en rockstjerne gennem en meget svær fødsel. Alt det hun ofrede for at bringe dette lille stykke af himlen ind i vores verden, det slår benene væk under mig.

- Min mor, Julie og baby Briar har det begge fantastisk og de er begge sunde. Jeg har SÅ MEGET, jeg gerne vil dele om den her oplevelse, men lige nu bruger jeg og min mand alt vores tid med vores lille ny, slutter hun.

Kæmpede en svær kamp

29-årige Breanna Lockwood og hendes mand Aaron nåede at kæmpe med både fertilitetsbehandling, to ufrivillige aborter – hvoraf den ene var med tvillinger - og en graviditet uden for livmoderen, inden parret fik at vide, det ikke var muligt for Breanna at bære sine egne børn.

Det var derfor parrets fertilitetslæge, der foreslog dem muligheden, at de kunne benytte sig af en rugemor.

Hurtigt derefter fik Julie Loving ideen, at hun altså kunne være hende, der skulle bære sin datters barn.

https://imgix.seoghoer.dk/51-aarig_julie_loving.jpg
 Foto: Instagram

Datteren har delt billeder fra hele rejsen, mens moren har været gravid med hendes barn. Foto: Instagram

Julie Loving blev insemineret kort inden corona-lockdown, og det lykkedes hende hurtigt at blive gravid med sit barnebarn, der var sat til at komme til verden den 12. november.

Men 10 dage inden termin kom hun altså til, og er i dag et par uger gammel.

Sponsoreret indhold