Krimi30. august 2021

Vidne står frem: Så mand med madras ved Hagen-huset før milliardærfruens forsvinden

En nabo til Tom og Anne-Elisabeth Hagen fortæller, at hun ved flere lejligheder op til milliardærfruens forsvinden bed mærke i tre mænd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200915-103140-4_2mb_1_0.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er nu snart tre år siden, at milliardærfruen Anne-Elisabeth Hagen forsvandt som dug for solen fra sit hjem i Lørenskog i Norge.

Og der er stadig en lang række ubesvarede spørgsmål omkring, hvad der skete i tiden op til den 68-årige kvindes forsvinden.

Sagen blev holdt hemmelig i ti uger, fordi politiet frygtede, at Anne-Elisabeth Hagen ville blive dræbt af kidnappere, hvis det kom frem, at milliardæren Tom Hagen havde kontaktet politiet for at få hjælp – i strid med hvad der ellers stod i trusselsbrevet.

I en ny dokumentarserie ”Forsvinnningen på Lørenskog” står et vidne nu frem.

Hun bor i en lejlighed tæt på Sloraveien 4, og herfra kan hun se gangstien, som går bag ved Hagens hus.

Det skriver norske TV 2.

Vidnet fortæller, at hun i løbet af sommeren og efteråret 2018 gjorde nogle observationer, som hun bed mærke i.

Naboen kan ikke sætte en præcis dato på, hvornår hun så det, men er sikker på, at det var før milliardærfruen forsvandt.

- En tidlig morgen så jeg en mand, som kom gående dernede med en madras eller et underlag. Derefter mødte han to andre ved et træ på gangstien, fortæller naboen.

Naboen fortæller, at hun reagerede og undrede sig over, at nogen havde sovet derude. Episoden gentog sig mindst én gang.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20200428-092614-l_5mb_12.05.48.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

(Foto: Ritzau Scanpix)

- Jeg ved ikke, om manden, som bar på madrassen eller underlaget, havde sovet der, men han kom i hvert fald dernede fra tidligt om morgenen begge gange.

Politiet har overfor norske TV 2 ikke ønsket at kommentere på spørgsmålene om, hvad der skete op til forsvindingen.

Politiet havde indledningsvist en teori om, at Anne-Elisabeth Hagen var blevet kidnappet. Men efter halvandet års efterforskning valgte politiet at sigte Tom Hagen for drab eller medvirken til drab.

De gav udtryk for, at sagen bar præg af en tydelig og planlagt vildledning, og der aldrig havde fundet en kidnapning sted.

Tom Hagens advokat, Svein Holden, har ad flere omgange meddelt, at hans klient nægter sig skyldig.

Sponsoreret indhold