Nyheder27. juni 2010

Afsløret: De sprang ud

Når musikken spiller, glemmer de danske kendisser at holde lav profil. Se hvilke par, der afslørede deres kærlighed på Roskilde Festivalen '09
Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. forsøgte at holde lav profil på Roskilde Festival 09, men det var tydeligt for enhver, at de var styrtende forelskede i hinanden
Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. forsøgte at holde lav profil på Roskilde Festival 09, men det var tydeligt for enhver, at de var styrtende forelskede i hinanden
 Foto: All Over

Om det var den høje musik eller de mange gratis øl der gjorde tv-værten Natasja Crone ekstra uforsigtig vides ikke. I hvert fald lykkedes det SE og HØR's fotograf at afsløre hende sammen med sin nye kæreste, kollegaen Lasse Sjørslev, en sen aften på Roskilde Festival 09.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/roskilde-2010/natasja-croneweb2-jpg.jpg


Natasja Crone ville i første omgang ikke stå ved, at hun var taget på Roskilde Festival 09 med sin nye kæreste, journalisten Lasse Sjørslev. (Foto: All Over)

Også skuespilleren Christiane Schaumburg-Müller og rapperen L.O.C. forsøgte at holde lav profil på sidste sommers festival og delte ikke mange kys eller kram med offentligheden. Det på trods af, at de var et af sommerens hotteste par. Parret er nu ikke længere sammen, men er et godt eksempel på, hvordan kendisromancerne blomstrer på festivalen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/roskilde-2010/loc-christianeweb2-jpg.jpg


Selv om Christiane og L.O.C. havde været kærester lidt over et halvt år, forsøgte de alligevel at skjule kærligheden for de nysgerrige festivalgæster og fotografer. På dette billede når Liam lige at slippe Christianes hånd, inden de forlader Mediebyen (Foto: All Over)

Læs også: Christiane og L.O.C.: Romantik på Roskilde

Også "2900 Happiness"-stjernen Mia Jexen afslørede, at hun havde fået en ny kæreste sidste sommer. Det var forsangeren i det danske band Oh No Ono, Malthe Fisher, der løb med skuespillerens hjerte. På festivalen kunne de to turtelduer ikke holde fingrene fra hinanden og stillede gladelig op til et foto. Forholdet varede dog ikke meget mere end et år og parret er ikke længere sammen, det fortalte Mia for nyligt til ugebladet Her og Nu.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/roskilde-2010/mia-jexenweb2-jpg.jpg


Skuespilleren Mia Jexen gav sin nye kæreste Mathe Fisher fra bandet Oh No Ono et ordentligt smækkys og proklamerede, at de nu var kærester (Foto: All Over)

Læs også: Mia Jexen: Kæreste med rocksanger

Læs meget mere om årets Roskilde Festival påSEOGHØR.DK de kommende dage og mød os på festivalen




Sponsoreret indhold