Nyheder25. juli 2024 (opd. 5. september 2024)

Anne Grethe har besøgt Randers Regnskov to gange om ugen i 28 år

En helt særlig gæst besøgte i dag Randers Regnskov på sin 80-års fødselsdag. Og det blev bemærket og markeret af stedets personale
80-årige Anne Grethe besøger hver tirsdag og fredag Randers Regnskov.  
80-årige Anne Grethe besøger hver tirsdag og fredag Randers Regnskov.
 Foto: Randers Regnskov

Der er nogen, som er glade for Randers Regnskov og de spændende eksotiske dyr, og så er der 80-årige Anna Grethe.

Hun er udover det sædvanlige glad for stedet med de runde kupler.

Faktisk så glad at hun er kommet der to dage om ugen – hver tirsdag og fredag - i de 28 år, Randers Regnskov har eksisteret.

Det skriver TV2 Østjylland.

I dag var hun der så på en lidt utraditionel dag, om torsdagen. Det var hun, fordi hun i dag fylder 80 år og ville fejre mærkedagen på hendes yndlingssted.

- Hendes største ønske var at komme i Regnskoven på sin 80-års fødselsdag, og så havde vi lovet hende kage. Der stod så 25 medarbejdere klar med kage og en Flamingo som pynt, fortæller direktør i Randers Regnskov Henrik Herold til TV2 Østjylland.

Anna Grethe er med tiden blev en god ven af huset, og Henrik Herold fortæller, at folkene i Regnskoven ser sig selv som hendes anden familie.

Kvindens helt store passion er fuglene.

- Jeg ved, at hun selv har undulater, og hun ved alt om fuglene og kender dem let fra hinanden.

- En af de værste dage i hendes liv var, da vi for år tilbage måtte aflive en fugl ved navn Peter, der havde fået en dårlig fod, lyder det fra Henrik Herold.

Med årene er Anna Grethe blevet dårligere gående og må støtte sig til sin rollator for at kunne besøge Randers Regnskov.

En flex-taxa fragter hende også frem og tilbage mellem hjemmet og "det andet hjem".

Det skete således også i dag, hvor den hyppige gæst i attraktionen stod klar kl. 9, hvor stedet åbner.

- Hun blev meget glad for fejringen, og har været her længe, så hendes 80-års fødselsdag er nærmest blevet holdt hos os.

- Men det giver jo også god mening, fordi hun kommer her så tit og er vel blevet en del af inventaret, griner direktøren.

Sponsoreret indhold