Dine penge23. november 2023 (opd. 23. november 2023)

Black Friday er lige om hjørnet: Her er de største besparelser

Den store tilbudsfredag – som egentlig er blevet til en tilbudsuge – giver vanen tro muligheden for at spare en masse penge
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
PriceRunner har gnavet sig gennem tusindvis af Black Friday-tilbud. Hør her hvilke det er værd at gå efter.
 Journalist: Line Lei / Teknik: Heine Jørgensen

Hvis man ønsker at se ekstra godt ud til jul, så er det med at tage fri fredag den 24. november, når årets Black Friday står for døren.

Her kommer der til at være rigtig mange penge at spare på diverse skønhedsprodukter. Så enkel lyder vurdering fra Pricerunners forbrugeranalytiker Katrine Barslev.

- De største rabatter findes også indenfor skønhed og personlig pleje. Her kan man finde besparelser på 40 procent, siger hun til SE og HØR.

Pricerunner er Danmarks største sammenligningstjeneste med 3,9 millioner produkter.

I 2022 steg trafikken på hjemmesiden med 400 procent op til Black Friday sammenlignet med ugen forinden. Med andre ord har hjemmesiden et unikt indblik i, hvad forbrugerne søger i tilbudsdagene.

Udover hudpleje og makeup forudser tallene fra Pricerunner, at også elektronik og legetøj er to kategorier, som der kan ventes at blive købt fra.

- To ud af tre danskere planlægger at købe julegaver under Black Friday, viser en ny undersøgelse fra Pricerunner. Vi ser rigtig mange søgninger på legetøj, så børn og barnlige sjæle kan forvente både bløde og hårde legegaver til jul.

- Black Friday er perfekt til at købe julegaver, for der er store besparelser på rigtig mange varer, siger Katrine Barslev

Dog skal man ikke gå grædende hjem, hvis fredagen ikke giver det ventede udbytte.

Black Friday har efterhånden udviklet sig til Black Week, hvilket skal forstås som, at priserne ikke blot bliver sat ned en dag, men i stedet hele ugen.

I år har næsten en tredjedel af e-handlere planlagt at have kampagner og tilbud hele ugen, og 9 procent har endda udvidet dette til hele november måned.

Kun 14 procent koncentrerer sig udelukkende om selve fredagen den 24. november ifølge Pricerunner.

Sponsoreret indhold