Dyrere end nogensinde: Nu vender fastelavnsbollerne tilbage

For hvis du samtidig med en slankekur havde planlagt en sparemåned i januar, ja, så er der altså dobbelt op på dårligt nyt.
Salget af de populære og hypede fastelavnsboller er nemlig allerede begyndt - og det bliver en dyr omgang, hvis du skal sætte tænderne i det cremefyldte bagværk.
Det skriver TV 2 Kosmopol, der har talt med de københavnske bagerier. Det bliver faktisk dyrere end det har været nogensinde.
Det koster de
Ni af Københavns mest populære bagerier giver igen i år deres bud på, hvad en gammeldags, wiernebrøds- eller sågar en semlafastelavnsbolle skal indeholde - og ikke mindst koste.
1. Maison d'Angleterre
Hotellets konditori løber med førstepladsen for feltets dyreste bolle. Den koster ligesom sidste år 75 kroner og salget begynder 15. januar.
2. Andersen Bakery
Bageriet har syv forskellige varianter af deres fastelavnsbolle i år. De koster alle 62 kroner - sidste år kostede de 58 kroner.

3. Bageriet København
Bageriet tilbyder to slags. En bolle til 46 kroner og en til 54 kroner.
4. Buka
Hos Buka kan du vælge mellem seks slags fastelavnsboller. De koster mellem 45 kroner og 52 kroner.
5. Ronda
SKal du have fingrene i en gammeldags vaniljecrembolle, "slipper" du med 45 kroner. En kardemommebolle koster 50 kroner.
6. Lagkagehuset
Her kan du købe veganske samt flødefastelavnsboller til den nette sum a 37,96 kroner per styk – eller fire for 125 kroner. Sidste år kostede en flødeskumsbolle 35 kroner.

7. Bodenhoffs Bageri
Bollerne koster fra 23 kroner op til 37 kroner stykket.
8. Reinh van Hauen
Bageriet tilbyder tre fastelavnsboller for 95 kroner.
9. La Glace
La Glace kan endnu ikke oplyse om deres salg af fastelavnsboller - de arbejder "på højtryk med deltagelse i lysfestival, fastelavnsboller og den kommende kroning", udtaler bageriet til TV 2 Kosmopol.
Løber tænderne allerede i vand ved tanken om at spise sig gennem de dej-lige fristelser, og har du også en rygrad som en regnorm, så kan du altså godt begynde at lægge til side allerede nu.