Nyheder8. marts 2023

Efter kæmpe skandale: Nu undskylder Jon Stephensen

Jon Stephensen undskylder nu sin egen adfærd i et Facebookopslag
Jon Stephensen (M) under andet møde efter folketingsvalget i Folketingssalen på Christiansborg, onsdag den 16. november 2022.
Jon Stephensen (M) under andet møde efter folketingsvalget i Folketingssalen på Christiansborg, onsdag den 16. november 2022.
 Foto: Ritzau Scanpix

I et opslag på Facebook skriver folketingsmedlem for Moderaterne Jon Stephensen, at han giver en "uforbeholden undskyldning" til skuespillere og ansatte, som har oplevet han adfærd som grænseoverskridende.

De seneste uger har flere medier bragt kritiske historier om den tidligere teaterchef, og senest har en række tidligere kolleger fortalt til TV 2, hvordan Jon Stephensen i flere sammenhænge har overskredet deres grænser.

- Jeg har været teaterchef i 22 år. Jeg har kæmpet for kunsten og teatrets sag. Men artiklen fremlagt af TV2 er en anden side af historien, og selv om jeg ikke er enig i alt fremlagte, må jeg erkende, at mennesker omkring mig har haft nogle dårlige oplevelser med mig som kollega og teaterchef, skriver Jon Stephensen.

- Det gør meget indtryk på mig. Jeg vil derfor gerne give en uforbeholden undskyldning til de skuespillere og ansatte, som har oplevet dette. Det har aldrig været min mening.

Tirsdag skrev Jon Stephensen, at han ikke kunne genkende det billede, som blev tegnet af ham.

Sponsoreret indhold