Nyheder8. august 2024

Emil Minana skulle have set Taylor Swift: Det er sgu trist

Danske Emil Minana havde talt ned til torsdag aften, hvor han langt om længe skulle se sit idol – Taylor Swift – gå på scenen. Men nu må han vende slukøret hjem fra Wien, efter sangsilden i al hast har aflyst koncerten af frygt for terror
Emil Minana kommer ikke til at se sit store idol – Taylor Swift – indtage koncertscenen i Wien. 
Emil Minana kommer ikke til at se sit store idol – Taylor Swift – indtage koncertscenen i Wien.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Terrortrussel mod Taylor Swift-koncerter: Nye uhyggelige detaljer om planerne

Han har talt ned – ikke bare de sidste mange dage, men også de sidste mange måneder.

I går fik Emil Minana dog besked om, at hans drøm ikke går i opfyldelse. Den 34-årige dansker kommer nemlig ikke til at se sit store idol – Taylor Swift – indtage koncertscenen i Wien.

På grund af frygt for terror har sangsilden nemlig set sig nødsaget til at aflyse alle sine koncerter i Wien.

– Det skulle have været min første koncert med hende, som så ikke bliver til noget. Så det er lidt af en trist dag i dag, siger Emil Minana til SE og HØR.

Emil har varmet op til Taylor Swift-koncerten de seneste dage i den østrigske storby. Det var under en fornøjelig tur i en forlystelsespark, at han i går opdagede, at ”Cruel Summer”-sangeren ikke ville gå på scenen i aften:

– Der rendte en masse piger rundt, og det var tydeligt at se, at mange skulle til Taylor-koncerten. Mens vi gik rundt og havde det sjovt, var der pludselig en underlig stemning hos en gruppe piger. En pige sad blandt andet og tudede ned i sin telefon, fortæller Emil til SE og HØR.

(FILES) US singer Taylor Swift performs on stage at the Paris La Defense Arena as part of her The Eras Tour, in Nanterre, north-western France, on May 9, 2024. Three shows in Vienna by the American mega-star have been cancelled after Austria arrested a man in connection with an Islamist attack plot, the organisers said on August 8, 2024. (Photo by JULIEN DE ROSA / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Taylor Swift skulle have spillet i Wien torsdag, fredag og lørdag.
 Foto: Julien De Rosa/AFP/Ritzau Scanpix

Han frygtede, at den underlige stemning havde noget med den kommende koncert at gøre – og rigtig nok:

– Så kiggede jeg på min telefon og scrollede gennem Instagram. Og her kunne jeg så se, at hun havde aflyst sine koncerter.

– Det er sgu rigtig nederen. Vi tudbrølede ikke, men der var godt nok en nederen stemning. Det er virkelig surt, for det var nogle af hendes sidste koncerter i Europa, så det bliver nok ikke i denne omgang, at jeg får hende set, forklarer Emil.

Han har naturligvis allerede forsøgt at se, om han kan skaffe billetter til de koncerter, som Taylor Swift afholder i London:

– Men det er sgu umuligt tror jeg, og de ville nok også blive til en voldsom overpris.

Emil har dog fuld forståelse for, at koncerten naturligvis ikke kan afholdes med så alvorlige terrortrusler i luften. Og han vil nu heller ikke barrikadere sig på hotelværelset og drukne sorgerne i minibaren:

– Den står i stedet på god mad, og det kan være. vi skal drikke os i hegnet ude i byen, for lige at gøre en kedelig dag lidt mere festlig.

Sponsoreret indhold