Nyheder16. februar 2024

Fisketorvet med vild forvandling: Åbner nyt madunivers

Shoppingcenteret Fisketorvet har siden 2022 været under ombygning – nu kan centeret snart åbne op for hele 39 nye spisesteder
Shoppingcenteret Fisketorvet i København kan snart åbne op for deres nye madområde Kajen. Det forventes at være bygget færdigt her til foråret.
Shoppingcenteret Fisketorvet i København kan snart åbne op for deres nye madområde Kajen. Det forventes at være bygget færdigt her til foråret.
 Illuistration: Fisketorvet

LÆS OGSÅ: Medie: Putin-modstander Navalnyj er død i fængsel

Hvis man har en lidt af en foodie gemt i sig, så kan danskere landet over snart besøge Shoppingcenteret Fisketorvet, hvor adskillige nye spisesteder snart åbner op.

Namaste, Crispy Greens, Joe & The Juice, Aquavit og Nordic Hotdog.

Det er bare nogle af de restauranter, som du fra foråret kommer til at kunne besøge på Fisketorvet, når deres nye storsatsning Kajen lukker dørene op. Ifølge shoppingcenteret er det ikke helt almindelig centermad, som der kommer til at blive solgt.

– Vi er blandt andet gået efter koncepter, som man ikke typisk vil se i centre, fordi vi gerne vil være det her københavnske og urbane sted, som spænder over den brede palette, fortæller Helle Korndal, som er chef for Fisketorvet, i en pressemeddelelse.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-16/fisketorvet-kajen.jpg
Sådan her forventes der at komme til at se uden indenfor på Kajen.
 Illuistration: Fisketorvet

Centeret har siden 2018 arbejdet på planerne, der nu snart kan føres helt ud i livet. Målet med de mange nye restauranter har blandt andet være at blive et socialt samlingssted – og der bliver rigeligt plads på de omkring 6.500 kvadratmeter, som Kajen spænder over.

Planen er, at der skal åbnes 39 nye spisesteder, men nu offentliggør Fisketorvet de første 28 restauranter (se hele listen i bunde, red.). Centeret mangler blot at lukke seks aftaler, før alle lokaler er optaget på Kajen.

Fisketorvet har blandt andet fået grundlæggeren af Cofoco, Torben Klitko, til at åbne fem nye restaurantkoncepter på stedet.

– Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at vi blandt andet har indgået en aftale med Torben Klitbo, som åbner ikke mindre end fem koncepter i samarbejde med sine partnere. Så der vil komme en Killer Kebab, en fransk bistro og Crispy Green, som er et sundere koncept, fortæller Helle Korndal.

Spisestedet Aquavit åbner blandt andet, som vil være et helt nyt koncept skabt til Kajen. Det vil være en dansk restaurant, hvor man kan købe klassiske retter som smørrebrød og wienerschnitzel, som kan blive flankeret af en øl og en lille snaps – hvis ganen føler for det.

Kajen forventes at åbne i foråret 2024 – den endelige dato er endnu ikke på plads.

Disse steder åbner på Fisketorvet

Baobao

Rajissimo

Zócalo

Killer Kebab

Joe & The Juice

Namaste

Indian Royal

Bake my day

Urban Sushi

Rossopomodoro

Wok

French Market

Crispy Greens

Gkean

Cyprus

Miss Mums

Sunset Boulevard

Oha

Manila

Viet

Aquavit

Nordic Hotdog

The Everest

Warung

Buns and patties

Abu Kebab

Københavner Grillen

Kung Fu

Sponsoreret indhold