Nyheder27. maj 2024 (opd. 12. juni 2024)

Gigagæld smider tidligere Pitznerhus på tvangsauktion

En af Danmarks mest eksklusive villaveje har nu et hus til salg på tvangsauktion, fordi de tidligere ejere havde problemer med gæld
Her er huset, der kan blive dit.
Her er huset, der kan blive dit.
 Foto: Boliga

Opdateret 12/06 kl. 10: Huset er ikke længere på tvangsauktion. Det skriver ejeren af huset Henrik Wessmann Jensen til SE og HØR.

Der er siden historien kom ud blevet fundet finansiering. Wessmann skriver blandt andet følgende om de nye oplysninger i sagen:

- Jeg er selvfølgelig meget tilfreds med, at det nu er lykkedes at lave en refinansiering i Oskar Office. Det sikrer, at vi nu kan kigge fremad og fokusere vores kræfter på at drive forretning.

- Samtidig er jeg naturligvis rigtig glad for, at det betyder, at tvangsauktionen er blevet aflyst.

Oprindelig historie

I 2006 skete der et køb på den eksklusive villavej Hambros Allé i Hellerup.

Det var erhvervsmanden Henrik Wessmann Jensen og Angelina Wessmann Jensen, der hev den tunge pung op af lommen og smed 18,5 millioner kroner for herligheden.

Men nu, 18 år senere, er den store villa på 323 kvadratmeter blevet smidt på tvangsauktion.

Det skriver Boliga.

Boligen, som tidligere har været hjemmet for Pitzner-familien, er krævet til tvangsauktion af den tidligere Novasoldirektør Jan Haapanen.

Det har han gjort, fordi hans investeringsvirksomhed JFK INVEST A/S er en del af et pant i huset på 20 millioner kroner.

Det er ikke den eneste gæld, der er. For ejendommet har i alt syv udlæg på samlet 62.602.297,87 kroner.

Huset blev opført i 1908 og er som nævnt på 323 kvadratmeter. De er fordelt på fire plan, og huset fik renoveret sin facade i 2022.

Du kan se se tvangsaktionen her, og den bliver afholdt 12. juni 2024 klokken 09.15 i fogedretten i Lyngby.

Sponsoreret indhold