Historisk beslutning: McDonald’s ændrer opskriften på Big Mac
KÆMPE TEST: Her er vores dom over burgerne
If it ain’t broken, don’t fix it, lyder et velkendt motto – men hos McDonald’s mener man, at forandring fryder.
Efter 40 år har burgergiganten nemlig besluttet at ændre på opskriften på sin mest velkendte sandwich: Dobbeltdækkeren Big Mac.
Med to bøffer, ekstra mellembolle og en særlig dressing har den altid været noget særligt, men nu justerer McDonald’s altså på den – og på andre klassikere.
Tre ændringer i Big Mac
Fra i morgen bliver bøffen nemlig stegt på en anden måde, løgene kommer på under stegningen, og samtlige burgere på menuen får en ny bolle.
Det bekræfter McDonald’s marketingdirektør, Marie Halmø Hürdum, til SE og HØR.
– Det er stort for os at ændre på noget, folk kender. Men det er ændringer, der gør det hele lidt bedre, fortæller hun.
Udover at de små løg bliver lagt på bøffen under stegningen på grillen, som skulle give en mere afrundet smag, bliver sesambollen fremover glazet, så den er brunere.
– Det giver den et varmt, autentisk look og burgeren bliver mere saftig, siger Marie Halmø Hürdum.
Og som om det ikke var nok nyheder på McDonald’s-fronten, så kan du fra i morgen for fjerde år i træk købe isalamanden samt en ny frappé – med brunkagesmag.
Velbekomme.