Nyheder23. oktober 2014

Jim Lyngvild: Putin slår mig ihjel

Den kontroversielle fotograf har taget nogle yderst kærlige billeder af Obama i hed omfavnelse med den russiske præsident
Af af
Jim Lyngvild regner ikke med at leve ret meget længere
Jim Lyngvild regner ikke med at leve ret meget længere
 Foto: Privat



- Jeg regner ikke med at leve ret meget længere, siger Jim Lyngvild til SE og HØR.

Modediktatoren har skudt en ny billedserie af forskellige ikoner - heriblandt den russiske præsident Vladimir Putin og den amerikanske ditto Barack Obama. Det er i sig selv uskyldigt, men Jim Lyngvild har naturligvis givet billedserien et tvist.

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild: Griner af bøssevold i Rusland

- Jeg har taget nogle billeder af to dukker, der ligner Obama og Putin fuldstændigt, i kærlige øjeblikke. Det et kærlighedsstatement om, at kærlighed hverken har alder, farve eller køn. Det er et politisk udråb, fordi Rusand er så absurd langt bagud, siger han.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f2484da37de64032b2b104f57a2d217d.jpg


Make love, not war forsøger Lyngvild at fortælle med billeder (Foto: Jim Lyngvild)

Selv om han er lidt af en provokatør, der er vant til at komme i stiv modvind for sine markante meninger, er han klar over, at han har lagt sig ud med en kradsbørstig herre.

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild vil være politiker

- Jeg tror ikke, Obama ville have noget imod billederne, hvis han nogensinde så dem. Men hvis det kommer Putin for øje, skal jeg nok regne med, at der dukker en u-båd op i min sø herude foran mit hus, griner han.

Billedserien udstilles på Galleri Flintholm til januar næste år.

Sponsoreret indhold