Nyheder20. marts 2023

Kendt fra "Løvens Hule": Nordjysk millionær kaster penge efter IX Studios

En nordjysk mangemillionær har kastet penge i smykkefirmaet IX Studios, der har fået tilført 10 millioner i kapital
Louise Mygind Andersen og IX Studios har fået en god kapitalindsprøjtning på 10 millioner kroner.
Louise Mygind Andersen og IX Studios har fået en god kapitalindsprøjtning på 10 millioner kroner.
 Foto: DR

Louise Mygind Andersen og smykkefirmaet IX kan ånde lettet op efter en hård periode med navneskift, corona og høj inflation.

IX Stuidos, der er kendt fra DR-succesen "Løvens Hule", har nemlig fået en ordentlig kapitalindsprøjtning på hele 10 millioner kroner.

Sådan fremgår det af cvr-registeret skriver Finans.

Og selv om man kunne fristes til at tro, at pengene kommer fra en af løverne, så kommer de faktisk fra en uventet pengemand.

Det er nemlig den nordjyske mangemillionær Tom Andersen, der har kastet penge efter firmaet gennem sit holdingselskab.

10 millioner virker som meget, men det er blot et greb i lommen på forretningsmanden, der har tjent mere end 265 millioner kroner gennem fødevareselskabet Tomex gennem de seneste 10 år.

Overfor Finans ønsker Louise Mygind Andersen ikke at kommentere beløbet, men hun bekræfter, at der er kommet en ekstern investorer ind.

Tom Andersen, der har kastet penge i smykkefirmaet, er lidt mere åben og fortæller lidt mere om den investering, han har gjort.

– Jeg har skudt penge i brandet, og det gør jeg i mange virksomheder. Det er selvfølgelig med håbet om, at det bliver en god forretning, men også fordi matchet er godt. Selv om jeg bruger al min tid på fødevarer og ikke kender meget til smykker og fashion, så investerer jeg i mange forskellige selskaber, fortæller investoren til Finans.

Louise Mygind Andersen deltog i "Løvens Hule" i 2021, hvor hun fik en investering fra Christian Arnstedt på 400.000 kroner for 10 procent af firmaet.

Sponsoreret indhold