Nyheder4. september 2014

Mascha Vang udspioneret og hacket: Jeg er pissesur

Baben er en blandt omkring 100, der er blevet hacket
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/62bee8f304314fc8a7c7d637c93bb637.jpg
 Foto: Dan Mariegaard



Mascha Vang er rasende - og med god grund. Hun er nemlig - sammen med omkring 100 andre - blevet udspioneret af en københavnsk DJ, skriver BT.

Mascha Vang fortalte selv i går på sin blog, at hun var blevet kontaktet af politiet og er 'pissesur' over at være blevet hacket og krænket:

- Så ringer politiet og fortæller at den DJ, som har hacket min computer, har gemt en video af mig, og informerer mig om andre pænt ærgerlige detaljer. Ville egentlig ha' skrevet en blog idag, om mænd - tror lige jeg venter til en bedre dag. Lige nu forbeholder jeg mig retten til bare at være pisse sur, skrev Mascha Vang på sin blog i går uden at komme ind på, hvilken slags video der var tale om.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang gør grin med kæresten

LÆS OGSÅ: Se Mascha Vang nøgen

LÆS OGSÅ: Mascha Vang udnyttet i fupreklame

Ifølge politiet, som nu er gået i gang med at tage kontakt til de mange krænkede, har den mandlige DJ indsamlet både private billeder, videoer og andet materiale i dybeste hemmelighed - han har angiveligt brugt en "trojansk hest" - han har sendt et link til de 100 forurettede, og dette link gjorde den 33-årige DJ i stand til at bryde ind i den krænkedes computer uden at blive set.

Politiet ransagede den 33-årige mands lejlighed for fire måneder, hvor politiet fandt en del computerudstyr, som de har beslaglagt.

Sponsoreret indhold